Tuning nemtesc pentru Panamera de ultima generatie. Acum are mai multi CP, jante de 22 de inch si carbon

Tuning nemtesc pentru Panamera de ultima generatie. Acum are mai multi CP, jante de 22 de inch si carbon
  • Imbunatatiri estetice
  • Mai multa putere pentru unitatea V6
  • Face suta in fix 4 secunde
Distribuie pe Facebook

Acest Porsche Panamera 4S a ajuns pe mana nemtilor de la DMC. Modelul din Stuttgart a primit cateva imbunatariri estetice dar si mai multa putere pentru motorul V6 twin-turbo.

Porsche Panamera 4S nu este chiar cea mai puternica versiune a modelului german, dar motorul V6 twin-turbo de 2.9 litri dezvolta 440 de cai putere si 550 Nm cuplu, ceea ce este mai mult decat suficient pentru o masina pe care o poti folosi in fiecare zi.

Porsche Panamera 4S DMC

Daca, insa, intr-o zi te-ai hotarat ca vrei sa ai la dispozitie ceva mai multa putere dar nu vrei neaparat sa schimbi masina, atunci singura ta optiune sunt tunerii. Nemtii de la DMC tocmai au lansat un pachet pentru actuala generatie Panamera iar masina de expozitie este chiar un 4S.

Porsche Panamera 4S DMC

Ca tot am inceput cu motorul V6, acesta a primit o resoftare ECU, filtru de aer sport si un sistem de evacuare mai putin restrictiv, astfel ca puterea livrata celor doua punti a crescut la 475 CP si 590 Nm.

N-o fi mult dar este de ajuns pentru a atinge 100 de km/h in fix 4 secunde, cu 0.2 secunde mai rapid decat un Panamera 4S stock, echipat cu pachetul Sport Chrono, si cu 0.4 mai repede decat unul fara acest pachet.

Porsche Panamera 4S DMC

In plus, viteza de top a crescut cu 3 km/h de la 289 km/h la 292 km/h.

Avem apoi imbunatatirile estetice care fac acest Panamera sa iasa in evidenta. Printre ele se numara o buza pentru bara fata, praguri, difuzor de aer si un set de jante ANRKY cu diametrul de 22 de inch.

Porsche Panamera 4S DMC

Exemplarul din imagini are si cateva noutati la interior, inclusiv piele italiana de inalta calitate si ornamente din carbon. Tunerul sustine insa ca are in oferta si alte modificari interioare cum ar fi un volan nou, diverse tapiterii si fibra de carbon pentru mai multe elemente din habitaclu.

Porsche Panamera 4S DMC

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Porsche Panamera 4S DMC
mai multe