Tuning Nissan Skyline R34 GT-R - functionalitate si perfectiune japoneza

Tuning Nissan Skyline R34 GT-R - functionalitate si perfectiune japoneza
Multa lume spune ca modelul R34 de Skyline este cel mai performant si mai atragator din toate timpurile. Mai ceva chiar si decat actualul GT-R. Ei bine, dupa ce ne delectam cu acest Nissan Skyline R34 GT-R din 2001, avem tendinta sa dam crezare acestor zvonuri...
Distribuie pe Facebook

Masina lui Jesper din Statele Unite este un Skyline curat si performant, dar in acelasi timp o masina de strada perfect functionala. Initial, dupa cum se vede si din pozitia volanului, masina a fost originara din Japonia, si a apartinut celor de la Zele Performance, in Yokohama. In prezent este a suedezului de 24 de ani, pe numele sau Jesper.

Nissan Skyline R34 GT-R - functionalitate si perfectiune japoneza

Acesta este norocul proprietar al uneia din cele mai ravnite masini japoneze din toate timpurile. In plus, combinatia de bronz cu albastru ne da pe spate fara indoiala. Jantele Volk Racing TE37 pe 18 inch cu o latime de 9,5 sunt incaltate cu anvelope R888 255/35/18 peste tot. Un set de suspensii sport reglabile Ohlins PCV contribuie nu doar la tinuta de drum ci si la aspectul mai agresiv dat de masina culcata pe asfalt. Arata al naibii de bine, nu e asa?

Nissan Skyline R34 GT-R - functionalitate si perfectiune japoneza

Exteriorul este format dintr-un bodykit Nismo, montat chiar de catre inginerii de la Nismo, prezoane Rays albastre, capace Rays si semnale albe White Nismo. Perfectiune!

Nissan Skyline R34 GT-R - functionalitate si perfectiune japoneza

Insa pe cat de suparata pare masina si oricat de mult te-ai da la o parte cand o vezi in oglinda retrovizoare, pe atat chiar este de puternica. Un sistem complet de evacuare Apexi si EVC este instalat, nu doar pentru sunet ci si pentru a evacua mai repede gazele din turbina, calculator HKX, Turbo Timer Blitz, kit de filtru Blitz, ambreiaj dublu din carbon Exedy si multe alte modificari ce ridica puterea acestei masini pe la 450 cp. In plus, pentru stabilitate, au fost montate strut-bars HKS Kansai, iar pentru franare, chiar daca sistemul este cel original, au fost montate placute Carbotech.

Nissan Skyline R34 GT-R - functionalitate si perfectiune japoneza Nissan Skyline R34 GT-R - functionalitate si perfectiune japoneza

Iata inca o masina frumoasa si cu modificari de calitate, de efect, care formeaza un tot unitar de care ne-am indragostit. O masina japoneza rapida, cu un set de jante incredibil de frumoase, perfect functionala si care poate fi folosita atat ca masina de zi cu zi, cat si pe circuit, cand te-ai saturat de cumparaturi si de dus copiii la gradinita.
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Nissan Skyline R34 GT-R - functionalitate si perfectiune japoneza
mai multe