Tuning Porsche: Noul 911 Turbo de la TechArt revine in lumina reflectoarelor

  • TechArt modifica noul Porsche 911 (991) Turbo
  • Meniul include imbunatatiri tehnice si estetice
  • Debutul oficial va avea loc la Geneva Motor Show 2014
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit in premiera mondiala in toamna anului trecut, noul Porsche 911 Turbo de la TechArt revine astazi in atentia noastra, compania germana de tuning publicand cateva fotografii aditionale ale impresionantei sale creatii.

O prelungire pentru spoilerul fata, care incorporeaza si "buza" activa oferita de supercarul german, un set de praguri laterale cu aspect proeminent, un nou difuzor de aer regasit la nivelul spoilerului spate, plus doua eleroane complet diferite, dintre care unul subtil, aplicat lunetei, iar altul de dimensiuni generoase, atasat capotei motorului.

Acestea sunt principalele detalii ce vor avea sa iasa in evidenta atunci cand vine vorba de noul Porsche 911 Turbo, la care mai avem de adaugat, de asemenea, si un nou set de jante cu design in cinci spite duble, disponibil atat pe 20, cat si pe 21 inci.

Noul Porsche 911 Turbo by TechArt

Noul Porsche 911 Turbo by TechArt

Asta la nivel de exterior. La nivel de interior, desi fotografiile oficiale lipsesc cu desavarsire la acest moment, ultima generatie a automobilului german de inalta performanta promite sa impresioneze prin numeroase insertii de piele si accente de Alcantara, viitorii cumparatori fiind indemnati sa opteze si pentru multiplele ornamente din fibra de carbon puse la dispozitie pentru a se bucura de o savoare cat mai speciala si exclusivista.

Asa cum era de asteptat, nu lipsesc din peisaj nici volanul sport, pedalele din aluminiu sau posibilitatea de a bifa cusaturi contrastante ori instrumente de bord finisate in diverse culori.

Noul Porsche 911 Turbo by TechArt

Noul Porsche 911 Turbo by TechArt

In ceea ce priveste partea tehnica, noul Porsche 911 Turbo de la TechArt propune atat o suspensie sport, capabila sa puncteze cu un plus de manevrabilitate, cat si un sistem de evacuare cu patru tobe de esapament, ce are de gand sa aduca cu sine o doza de agresivitate sonora.

In plus, celebra companie germana nu i-a uitat nici pe cei care viseaza la un surplus de putere, supercarul constructorului din Stuttgart urmand a primi un pachet de performanta cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din primavara acestui an.

Noul Porsche 911 Turbo by TechArt

Noul Porsche 911 Turbo by TechArt

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Noul Porsche 911 Turbo by TechArt
mai multe