Tuning Porsche: speedART modifica noul Boxster

Tuning Porsche: speedART modifica noul Boxster
Anuntat la sfarsitul lunii mai, pachetul de tuning semnat speedART si dedicat noului Porsche Boxster a fost in cele din urma definitivat si introdus pe piata in mod oficial.
Distribuie pe Facebook

Botezata SP81-R, cea mai noua creatie a celor de la speedART are la baza ultima generatie a modelului Porsche Boxster si se remarca in special prin nuanta de verde aprins prezenta la nivelul caroseriei. De asemenea, tot la nivelul caroseriei ne intalnim si cu noi detalii estetice, precum prelungirea atasata spoilerului fata, difuzorul de aer proaspat-instalat sau eleronul destinat portbagajului capotei motorului.

Porsche Boxster by speedART

Asa cum era de asteptat, din meniul exterior pus la dispozitie de celebra companie germana de tuning nu lipsesc nici jantele de dimensiuni generoase - disponibile atat pe 20, cat si pe 21 inci, pachetul cu imbunatatiri vizuale incheindu-se in cele din urma cu interiorul accesorizat cu numeroase insertii de piele si accente de alcantara, carora li se alatura un set de cusaturi realizate in forma de carouri.

Porsche Boxster by speedART

In ceea ce priveste aspectul tehnic, posesorii noului Porsche Boxster pot apela la speedART pentru o suspensie mai joasa cu pana la 25 de milimetri (sau, de ce nu, pentru una complet ajustabila), pentru un sistem de franare de inalta performanta (cu discuri de pana la 380 milimetri), pentru o evacuare sport si, bineinteles, pentru o crestere de putere. O crestere de 20 CP si 25 Nm sau 35 CP si 30 Nm care, in viitor, cu ajutorul a doua turbine, va urca pana la 80 cai putere si 100 Newton-Metri.

Porsche Boxster by speedART

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Porsche Boxster by speedART
mai multe