Tuning Porsche: TechArt promite un plus de putere la simpla apasare a unui buton

Tuning Porsche: TechArt promite un plus de putere la simpla apasare a unui buton
In cazul in care te regasesti pe lista posesorilor noului Porsche Panamera Diesel si, din intamplare, te numeri si printre cei care spera la un plus de putere pentru al sau automobil, tinem sa te anuntam ca specialistii TechArt au o propunere de nerefuzat.
Distribuie pe Facebook

Denumit "TA 070/D1", kitul de performanta dezvoltat de TechArt pentru noul Porsche Panamera Diesel se rezuma la simpla optimizare a unitatii de control, operatiune ce aduce cu sine un plus de 30 CP si 50 Nm sau, daca vrei, un total de 280 cai putere si 600 Newton-Metri. Totusi, spre deosebire de concurenta, celebra companie germana de tuning tine sa iti puna la dispozitie surplusul de putere doar la cerere, acesta fiindu-i injectat motorului V6 turbodiesel numai la apasarea butonului "Sport" ce urmeaza a fi montat la nivelul consolei centrale.

In ceea ce priveste performantele, lucrurile stau in felul urmator: cu toti cei 280 CP si 600 Nm prezenti la datorie, noul Porsche Panamera Diesel by TechArt reuseste sa accelereze de la 0 la 100 km/h in numai 6.6 secunde, ceea ce reprezinta o imbunatatire cu aproximativ 0.2 secunde comparativ cu versiunea standard. De asemenea, tot comparativ cu versiunea standard, noul Porsche Panamera Diesel by TechArt promite si o viteza maxima mai mare cu pana la cinci kilometri pe ora, ultima creatie a celebrei companii de tuning fiind capabila de un 247 km/h.

In ceea ce priveste pretul de achizitie, kitul de performanta TA 070/D1 pentru noul Porsche Panamera Diesel este disponibil in Germania contra a 2.490 euro, suma ce nu include TVA-ul sau procesul de instalare.

Distribuie pe Facebook
mai multe