Tuning Range Rover: Startech modifica noul Evoque

Recent aruncat in lupta din segmentul crossoverelor, noul Range Rover Evoque a fascinat numeroase priviri cu designul sau total neconventional. Mai mult de atat, cel mai mic model din istoria constructorului britanic a starnit un interes urias si printre companiile de tuning.
Distribuie pe Facebook

Dupa Project Kahn, Arden si Merdad, Startech este ultimul tuner care a pregatit un pachet de modificari pentru recent-lansatul Range Rover Evoque. Asa cum se poate observa si in primele fotografii oficiale, transformarea porneste inca de la exterior, acolo unde ultimul model al constructorului britanic beneficiaza de un nou kit aerodinamic - compus din numeroase elemente, precum spoiler fata cu prize uriase de aer, spoiler spate cu difuzor inclus, eleron pentru plafon si extensii pentru aripi.

Tuning Range Rover: Startech modifica noul Evoque

Lista cu modificari nu se opreste insa aici, ci continua cu noile arcuri sport - ce coboara garda la sol cu pana la 25 de milimetri comparativ cu modelul standard, respectiv cu noul sistem de evacuare ce se lauda cu prezenta a patru ornamente cu design unic. Nota finala este data de jantele Monostar R pe 21 inci, finisate intr-o combinatie alb / negru. De asemenea, tunerul german cu sediul in Bottrop anunta ca viitorii clienti vor putea opta in curand si pentru jante pe 20 sau 22 inci.

Tuning Range Rover: Startech modifica noul Evoque

In ceea ce priveste interiorul, specialistii de la Startech au operat aici numeroase schimbari, britanicul Range Rover Evoque primind - pentru inceput, un nou volan in trei spite si pedale din aluminiu. Important de specificat: In functie de dorintele cumparatorilor, compania germana de tuning ofera si numeroase insertii de piele / accente de alcantara in orice culoare imaginabila si inimaginabila. In plus, din meniu nu vor lipsi nici ornamentele de lemn sau fibra de carbon.

Tuning Range Rover: Startech modifica noul Evoque

Momentan, modificarile lipsesc de sub capota, insa un kit de putere pentru versiunea 2.0 Ecoboost de 240 CP va fi disponibil in curand.

Tuning Range Rover: Startech modifica noul EvoqueDistribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (39) Poze Range Rover Evoque by Startech
mai multe