Tuning SEAT: JE Design ia la modificat si noul Leon FR

Tuning SEAT: JE Design ia la modificat si noul Leon FR
  • JE Design modifica ultima generatie a modelului Seat Leon FR
  • Valorile maxime urca pana la 215 cai putere & 300 Newton-Metri
  • Pachetul de tuning include si imbunatatiri de ordin estetic
Distribuie pe Facebook

Germanii de la JE Design isi continua asaltul asupra noului Seat Leon si prezinta inca un pachet de tuning dedicat ultimei generatii a hatchback-ului spaniol.

Dupa ce-au luat la modificat ultima generatie a modelului Seat Leon SC, germanii de la JE Design si-au concentrat acum intreaga atentie asupra noului Seat Leon FR, hot-hatch-ul constructorului auto spaniol primind din partea companiei de tuning din Leingarten numeroase imbunatatiri de ordin tehnic si estetic.

Seat Leon FR by JE Design

Astfel, in urma tratamentului suferit, noul Seat Leon FR se bucura de un plus de 35 CP si 50 Nm, valorile maxime ale propulsorului 1.8 TSI ascuns in compartimentul motor urcand pana la pragul celor 215 cai putere si 300 Newton-Metri. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h coboara sub pragul celor sapte secunde, in timp ce viteza maxima se invarte acum in jurul a 235 kilometri pe ora. Ca o scurta comparatie, versiunea standard a hot-hatch-ului spaniol accelereaza de la 0 la 100 km/h in 7.5 secunde si atinge o viteza maxima de 226 kilometri pe ora.

Seat Leon FR by JE Design

De asemenea, compania de tuning din Leingarten mai propune si un kit aerodinamic restilizat - format din prelungire pentru spoilerul fata, praguri laterale restilizate, difuzor de aer pentru spoilerul spate si, nu in ultimul rand, eleron pentru plafon, ce aduce cu sine o doza extra de agresivitate. Nu lipsesc din meniu nici jantele de dimensiuni generoase - pe 18 sau 19, lista cu bunatati propusa de specialistii germani incheindu-se cu o suspensie mai joasa si un nou sistem de evacuare sport.

Seat Leon FR by JE Design

Pentru cei interesati de tratamentul JE Design pentru noul Seat Leon FR, preturile se prezinta in felul urmator: 1.369 euro pentru kitul aerodinamic, 839 pentru jante (clientii au la dispozitie, de asemenea, si un set pe 19 inci disponibil contra sumei de 999 euro), 237 euro pentru arcurile sport (sau 1.749 euro pentru o suspensie coilover marca KW), 899 euro pentru evacuarea dubla, respectiv 1.990 euro pentru cresterea de putere.

Seat Leon FR by JE Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Seat Leon FR by JE Design
mai multe