Tuning TechArt: Noul Porsche 911 primul pachet de tuning din viata sa!

Tuning TechArt: Noul Porsche 911 primul pachet de tuning din viata sa!
Lansata in urma cu numai cateva luni, ultima generatie a legendarului Porsche 911 aduce numeroase imbunatatiri - atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic, fiind mai aproape ca niciodata de perfectiune. In plus, viitorii clienti ai noului model din Stuttgart se vor bucura in curand si de un prim pachet de tuning, ce poarta semnatura specialistilor de la TechArt.
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, noul Porsche 911 combina liniile elegante cu formele agresive intr-una dintre cele mai atragatoare caroserii ale momentului. Si cu toate acestea, germanii de la TechArt nu s-au putut abtine din a pregati un prim pachet de tuning pentru ultima creatie a constructorului din Stuttgart.

Tuning Porsche: TechArt modifica noul 911!

Din fericire, modificarile operate la nivelul exteriorului au fost pastrate la un nivel minim, totul insa cu un rezultat maxim. In alta ordine de idei, asta inseamna ca noul Porsche 911 by TechArt a renuntat la jantele stock in favoarea unora forjate, disponibile atat pe 20, cat si pe 21 inci, in timp ce sistemul de evacuare oferit in standard a fost inlocuit cu unul sport, dotat cu patru tobe de esapament.

Tuning Porsche: TechArt modifica noul 911!

In ceea ce priveste interiorul, celebra companie germana de tuning ofera numeroase imbunatatiri, principalele atractii fiind insa reprezentate de insertiile de piele, accentele de alcantara si ornamentele de fibra din carbon. De asemenea, din meniu nu lipsesc nici pedalele din aluminiu sau volanul sport in trei spite.

Tuning Porsche: TechArt modifica noul 911!

Noul Porsche 911 by TechArt va debuta in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva, eveniment ce se desfasoara in primavara anului viitor.


Distribuie pe Facebook
mai multe