Tuning VW: B&B modifica noul Golf GTI Edition 35

Tuning VW: B&B modifica noul Golf GTI Edition 35
Sau, intr-o alta ordine de idei, compania germana B&B ofera pana la 362 de cai putere pentru modelul care celebreaza cea de-a 35-a aniversare a iconicului Volkswagen Golf GTI.
Distribuie pe Facebook

Lansat in urma cu numai trei luni, noul Volkswagen Golf GTI Edition 35 aduce cu sine nenumarate artificii estetice, plus un propulsor turbo de 2.0 litri si 235 cai putere. Totusi, in cazul in care astepti ceva mai mult de la departamentul motorizare, germanii de la B&B sunt gata sa iti indeplineasca toate dorintele. Nu doar cu unul, ci cu nu mai putin de trei niveluri diferite de putere.

Pentru inceput, compania cu sediul in Siegen ofera o simpla optimizare a unitatii de control si o crestere modesta a presiunii in turbina, cele doua modificari fiind reunite sub denumirea de Stage 1. Rezulatul este imediat vizibil, viitorii clienti putand opta fie pentru o versiune Komfort de 280 CP si 375 Nm , fie pentru o varianta Sport de 310 CP si 420 Nm. Indiferent insa de numerele pe care le alegi, pretul este acelasi - 1.198 euro.

Pe langa optimizarea unitatii de control si cresterea presiunii in turbina, operatiunea Stage 2 vine la pachet si cu alte imbunatatiri - precum admisie, downpipe sau injectoare. Drept urmare, motorul 2.0 turbo ascuns sub capota noului Volkswagen Golf GTI Edition 35 va dezvolta fix 326 cai putere si 450 Nm - un plus de aproximativ 100 CP comparativ cu versiunea standard. Totul pentru un pret de 2.798 euro

Iar daca asta nu e indeajuns, germanii de la B&B ofera si un Stage 3 ce se traduce prin 362 cai putere si 510 Nm. Secretul ascuns in spatele acestor cifre consta intr-o noua turbina, sistem de evacuare sport, admisie imbunatatita, intercooler upgradat, injectoare cu debit marit si, nu in ultimul rand, unitate de control optimizata. In urma acestor modificari - pretuite la 8.950 euro, hot hatch-ul german va putea atinge o viteza maxima de 278 km/h.

Pachetul cu bunatati dezvoltat de B&B pentru noul Volkswagen Golf GTI Edition 35 include si alte bunatati, precum sistem performant de franare, suspensie ce coboara garda la sol cu 30 de milimetri, plus jante cu dimensiuni cuprinse intre 19 si 20 inci.

Tuning VW: B&B modifica noul Golf GTI Edition 35 Tuning VW: B&B modifica noul Golf GTI Edition 35

Distribuie pe Facebook
mai multe