Tuning VW: Ce-ai zice de un Golf GTI imbracat in... negru si turcoaz?

Tuning VW: Ce-ai zice de un Golf GTI imbracat in... negru si turcoaz?
  • Cam-Shaft si PP-Performance modifica noul Volkswagen Golf GTI
  • Meniul exterior include o folie mata, ce combina negrul cu turcoazul si jante pe 19 inch
  • Viitorii clienti pot opta, de asemenea, si pentru un total de 280 CP
Distribuie pe Facebook

Germanii de la Cam-Shaft si conationalii lor de la PP-Performance au facut recent echipa pentru a crea unul dintre cele mai... colorate proiecte bazate pe noul Volkswagen Golf GTI.

Imbracat la exterior intr-o folie mata, ce combina negrul cu turcoazul, hot-hatch-ul producatorului de automobile din Wolfsburg nu mai are acum nici un fel de problema in a se face remarcat.

Noul Volkswagen Golf GTI de la Cam-Shaft & PP-Performance se mai poate lauda, de asemenea, si cu o pereche de jante pe 19 inch, aripile fata mai late cu 35 de milimetri, realizate din fibra de carbon, reprezentand un alt element principal de atractie.

Pe plan tehnic, meniul propus de specialistii celor doua mari companii germane de tuning include o crestere a puterii maxime pana la pragul celor 280 CP, oferita in compania unei suspensii sport si a unor bare stabilizatoare.

Volkswagen Golf GTI by Cam-Shaft

Volkswagen Golf GTI by Cam-Shaft

Din pacate, modul in care a evoluat timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h nu a fost inca anuntat de oficialii PP-Performance, drept pentru care reamintim ca hot-hatch-ul producatorului de automobile din Wolfsburg reuseste sa rezolve aceasta misiune in 6.5 secunde.

Asta in cazul versiunii standard, cu 220 CP. Nu de alta dar, spre deosebire de predecesorul sau, noul Volkswagen Golf GTI este disponibil la vanzare si intr-o a doua varianta de putere, a carei 230 CP asigura un sprint 0 - 100 km/h in 6.4 secunde.

In functie de optiunea aleasa, viteza maxima variaza intre 246 si 250 de kilometri pe ora. In ambele cazuri insa, o transmisie manuala cu sase rapoarte este oferita in standard, in timp ce cutia automata cu dublu ambreiaj se regaseste pe lista cu dotari optionale.

Cea de-a saptea generatie a iconicului hot-hatch din Wolfsburg are, in Romania, un pret de pornire de 26.935 de euro. Costul tratamentului propus de cele doua mari companii germane de tuning nu a fost in schimb dezvaluit, cu exceptia operatiunii de crestere a puterii: 799 euro.

Volkswagen Golf GTI by Cam-Shaft

Volkswagen Golf GTI by Cam-Shaft

Volkswagen Golf GTI by Cam-Shaft

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Volkswagen Golf GTI by Cam-Shaft
mai multe