Tuning VW: MR Car Design ne ispiteste cu un Passat CC de 500 cai putere

Nu te lasa pacalit de aspectul exterior cu care se 'lauda' acest Volkswagen Passat CC. In ciuda faptului ca arata aproape stock, urmatorul exemplar al automobilului german ascunde sub capota nici mai mult, nici mai putin de 500 cai putere si 700 Newton-Metri!
Distribuie pe Facebook

Echipata cu un propulsor V6 de 3.6 litri, cea mai puternica versiune a modelului Passat CC oferita de catre Volkswagen se bucura in varianta standard de prezenta a aproximativ 300 CP si 350 Nm - cifre deloc neglijabile daca tinem cont ca avem de-a face totusi cu un automobil de clasa medie. Situatia se schimba insa radical atunci cand modelul constructorului din Wolfsburg ajunge pe mainile specialistilor MR Car Design.

Un sistem de supraalimentare proaspat-instalat in cadrul compartimentului motor urca valorile maxime pana la 500 cai putere si 700 Newton-Metri, forta de franare prezenta la datorie crescand de asemenea simtitor datorita discurilor de 355 x 32 milimetri aparute din senin (bine, nu chiar din senin). Se adauga in cele din urma si o suspensie de tip coilover de la KW, plus un set de stabilizatoare fata / spate marca H&R, iar coupe-ul german cu patru usi promite sa ruleze acum de cel putin doua ori mai bine decat arata.

Si fiindca tot veni vorba de aratat, singurele imbunatatiri de ordin estetic operate de MR Car Design si cu care se poate lauda acest impresionant Volkswagen Passat CC constau intr-o simpla pereche de tips-uri cromate atasate noului sistem de evacuare, plus un set de jante OZ Racing pe 18 inci livrate in compania unor pneuri 235/40-18.

VW Passat CC by MR Car Design

VW Passat CC by MR Car Design

VW Passat CC by MR Car Design

VW Passat CC by MR Car Design

VW Passat CC by MR Car Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze VW Passat CC by MR Car Design
mai multe