Tuning VW: Noul Beetle primeste 240 CP, plus multe alte bunatati

Tuning VW: Noul Beetle primeste 240 CP, plus multe alte bunatati
  • ABT modifica noul Volkswagen Beetle
  • Pachetul de top ofera 240 CP si 340 Nm
  • Clienti pot opta si pentru modificari estetice
Distribuie pe Facebook

Ajunsa din nou pe mainile specialistilor de la ABT Sportsline, ultima generatie a modelului Volkswagen Beetle renunta la aspectul dulce cu care vine din fabrica in favoarea unui look mult mai masculin.

Dar nu, nu noul kit aerodinamic care include prelungiri pentru spoilerele fata si spate, ornamente pentru blocurile optice frontale si posterioare, plus praguri laterale si eleron pentru portbagaj reprezinta punctul forte al noului meniu ABT Sportsline creat special pentru posesorii ultimei generatii a modelului Volkswagen Beetle.

Volkswagen Beetle by ABTVolkswagen Beetle by ABT

Nu, in cazul in care ai pus mana pe un exemplar al noului Volkswagen Beetle si te afli in cautarea unei doze extra de agresivitate, cea mai buna alegere pe care o poti face sunt jantele din aliaj cu dimensiuni de pana la 20 inci, servite impreuna cu o suspensie sport ce coboara garda la sol cu aproximativ 30 de milimetri. De asemenea, nu trebuie sa ratezi nici sistemul de evacuare cu doua tobe de esapament, in timp ce cresterea de putere reprezinta si ea un alt elemente important in masculinizarea Broscutei germane.

Cum arata insa cresterea de putere oferita de celebra companie de tuning din Kempten? Pai, aceasta promite un plus ce se situeaza intre 20 si 50 CP, in functie de motorizarea ascunsa sub capota. Astfel, propulsorul 1.6 TDI urca de la 105 la 125 cai putere in urma tratamentului suferit, in timp ce unitatea 1.4 TSI de 160 CP - de exemplu, se poate lauda cu pana la 210 CP dupa interventia specialistilor ABT Sportsline. In ceea ce priveste modelul Volkswagen Beetle cu motorizare de 1.2 TSI si 105 CP, valorile maxime se situeaza acum undeva in jurul pragului de 140 CP si 220 Nm, in timp ce varianta 2.0 TDI care pleaca de la 140 CP ajunge pana la 170 CP multumita imbunatatirilor operate de compania de tuning din Kempten.

Volkswagen Beetle by ABTVolkswagen Beetle by ABT

Vestile importante abia acum sosesc insa. In cazul in care ai pus mana pe un exemplar Volkswagen Beetle 2.0 TSI de 200 cai putere, pachetul ABT POWER promite sa-ti ofere circa 40 CP aditionali sau, in alta ordine de idei, un total de 240 cai putere si 340 Newton-Metri. Din pacate, noile performante ale Broscutei germane nu au fost anuntate, insa este de asteptat ca aceastea sa fie indeajuns de impresionante pentru a te convinge sa bifezi si discurile fata de 345 x 30 milimetri, disponibile in mod optional.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Volkswagen Beetle by ABT
mai multe