Tuning VW: Primele modificari destinate noului Touareg vin de la ABT Sportsline

Tuning VW: Primele modificari destinate noului Touareg vin de la ABT Sportsline
  • Primele modificari pentru noul Volkswagen Touareg vin de la ABT Sportsline
  • Oferta tunerului german include spoilere restilizate si jante de pana la 22 inch
  • Motorizarea 3.0 TDI se lauda acum cu un total de 290 cai putere si 650 Newton-Metri
Distribuie pe Facebook

Posesorii SUV-ului german pot opta atat pentru un plus de performanta vizuala, cat si pentru o doza extra de agresivitate tehnica.

Trecuta recent printr-un facelift, cea de-a doua generatie a popularului Volkswagen Touareg iese acum in evidenta printr-un aspect mai impunator ca oricand. Daca rezultatul final nu te multumeste insa pe deplin, atunci poti incerca in orice moment versiunea celor de la ABT Sportsline.

Pornind de la exteriorul SUV-ului german, specialistii celebrei companii de tuning din Kempten s-au grabit sa completeze liniile si formele spoilerelor fata / spate cu prelungiri dintre cele mai proeminente, un tratament similar fiindu-i aplicat inclusiv partii posterioare a plafonului.

Cu o serie de modificari mici, dar remarcabile ne intalnim si la nivelul grilei, respectiv blocurilor optice, setul jante cu design in cinci spite duble si dimensiuni de 22 de inch conferindu-i celei de-a doua generatii a popularului Volkswagen Touareg senzatia de sportivitate careia ii lipsea din fabrica.

In contrast cu tratamentul aplicat exteriorului, departamentul interior a scapat partial neatins, singurele imbunatatiri anuntate de ABT Sportsline constand intr-o... simpla pereche de covorase si LED-uri care proiecteaza in asfalt logo-ul celebrei companii de tuning din Kempten.

Posesorii SUV-ului german vor avea, in schimb, ceva mai mult noroc cu bunatatile de ordin tenhnic, cea de-a doua generatie a popularului Volkswagen Touareg impresionand din acest punct de vedere atat prin garda la sol mai joasa (obtinuta fie prin intermediul unor arcuri sport, fie cu ajutorul unui modul dezvoltat special pentru versiunea dotata cu suspensie pneumatica), cat si prin cei 290 de cai putere cu care se poate lauda mai nou varianta de motorizare 3.0 TDI.

VW Touareg by ABT Sportsline

VW Touareg by ABT Sportsline

Distribuie pe Facebook
mai multe