Tuningul care imparte fanii AUDI-ului Q8 in doua. Acesta este noul pachet CLR 8S de la Lumma

  • Mai multe imbunatatiri estetice
  • Doua variante de jante
  • Disponibile si cateva modificari tehnice
Distribuie pe Facebook

Lumma Design a prezentat cel mai nou pachet de tuning pentru varful de gama al nemtilor de la Audi, SUV-ul Coupe Q8. Botezat CLR 8S, acesta propune mai multe modificari estetice dar si cateva imbunatatiri pentru sistemul de propulsie.

Audi a decis anul trecut sa intre in segmentul SUV-urilor Coupe, acolo unde BMW X6 si Mercedes-Benz GLE Coupe isi disputau prima pozitie. Producatorul din Ingolstadt a facut-o cu Q8, un SUV premium cu un interior luxos si un design exterior pe care nu prea poti sa-l treci cu vederea.

Audi Q8 CLR 8S

Nemtii de la Lumma Design, in stilul lor caracteristic, au simtit ca este loc de mai bine, asa ca au lansat un pachet de tuning pentru cel mai scump SUV din gama Audi. Botezat CLR 8S, acesta propune, in primul rand, cateva elemente estetice, inclusiv un spoiler fata, un ornament pentru capota, patru terminatii pentru sistemul de evacuare, difuzor de aer si doua eleroane.

Audi Q8 CLR 8S

Clientii pot alege din doua versiuni de jante: unele cu diametrul de 22 de inch si 10 spite si altele mai mari, de 24 de inch, finisate in negru mat.

Pretul acestui pachet de tuning este inca necunoscut dar tunerul german a precizat totusi ca sunt disponibile si cateva imbunatatiri pentru interiorul Q8-ului dar si cateva modificari care sa extraga mai multi cai putere din motoarele disponibile.

Audi Q8 CLR 8S

La noi in tara, Audi Q8 este disponibil in trei variante: Q8 45 TDI cu motor de 3.0 litri diesel si 231 CP, Q8 50 TDI cu 286 de cai putere si Q8 55 TFSI cu motor pe benzina de 3.0 litri si 340 CP. Toate vin alaturi de o transmisie automata cu opt trepte si tractiune integrala quattro.

Audi Q8 CLR 8S

Audi Q8 CLR 8S

Audi Q8 CLR 8S

Audi Q8 CLR 8S

Audi Q8 CLR 8S

Audi Q8 CLR 8S

Audi Q8 CLR 8S

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Audi Q8 CLR 8S
mai multe