Tuningul care transforma noul Jimny in Mercedes G-Class. Le-a topit inima tuturor

Tuningul care transforma noul Jimny in Mercedes G-Class. Le-a topit inima tuturor
  • Primele pachete de tuning pentru noul Jimny vin din Japonia
  • Modificarile transforma modelul Suzuki in altceva decat este
  • Clientii au de ales intre o conversie la G-Class sau Defender
Distribuie pe Facebook

O companie japoneza de tuning a pregatit un set de modificari ce echivaleaza ultima generatie a modelului Suzuki Jimny cu marele G-Class. Doar din punct de vedere estetic, ce este drept.

Suzuki a lansat la mijlocul verii o noua generatie a modelului Jimny, iar multi s-au grabit sa o asemene unei versiuni mini a legendarului Mercedes G-Class.

Vazand situatia creata, o companie japoneza de tuning a pus bazele (cel mai probabil) unui set de modificari... ce clarifica si mai mult lucrurile din acest punct de vedere. Reteta pusa la punct de designerii DAMD are ca sursa de inspiratie varianta G63 AMG si vine inclusiv cu evacuarea corecta, montata lateral.

Suzuki Jimny cu tuning DAMD

Suzuki Jimny cu tuning DAMD

In stilul caracteristic legendarului Mercedes G-Class, noua generatie a modelului Suzuki Jimny pluseaza cu o roata de rezerva montata la nivelul portbgajului.

Pachetul pregatit de respectiva companie japoneza de tuning nu aduce, evident, si un motor V8 biturbo sub capota, astfel ca propulsia este asigurata in continuare de un benzinar a carei capacitate cilindrica nu depaseste 1.5 litri. Lipsesc, totodata, si acele elemente interioare care aduc aminte de maretul off-roader german.

Ce nu lipseste din oferta pusa la punct de designerii DAMD este posibilitatea clientului de a-si transforma noul Suzuki Jimny intr-un Land Rover Defender.

Si in acest caz meniul disponibil cuprinde toate componentele necesare pentru ca exteriorul ultimei generatii a modelului japonez sa fie confundat cu cel al off-roader-ului din Marea Britanie. Vorbim, evident, despre spoilere fata si spate, extensii pentru aripile laterale, jante din aliaj, capota pentru motor s.a.m.d.

Suzuki Jimny cu tuning DAMD

Suzuki Jimny cu tuning DAMD

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 16 Noiembrie 2018