Tuningul continua: IMSA revine cu un Mercedes S63 Coupe de 720 CP

Tuningul continua: IMSA revine cu un Mercedes S63 Coupe de 720 CP
  • Noul Mercedes S63 AMG Coupe ajunge pe mana specialistilor IMSA
  • Tunerul german propune un total de pana la 720 CP si 1.080 Nm
  • Meniul continua cu suspensia mai joasa si jantele pe 21 inch
Distribuie pe Facebook

Entuziasmati pana peste masura de "aventura" traita in compania noului Mercedes S63 AMG, germanii de la IMSA au decis sa-i acorde o sansa la "celebritate" si versiunii Coupe a limuzinei din Stuttgart.

Exteriorul ce imbina perfect eleganta si sportivitatea, luxul debordant caracteristic compartimentului interior si cei 585 cai putere ai motorului V8 bi-turbo fac din noul Mercedes S63 AMG Coupe unul dintre cele mai impresionante automobile in doua usi (si nu numai) ale momentului.

Acest lucru nu i-a impedicat totusi pe cei de la IMSA din a cauta diverse metode de imbunatatiri a modelului de inalta performanta din Stuttgart, primul program de tuning propus de specialistii germani aducand inclusiv un plus de putere deloc neglijabil.

Mercedes S63 AMG Coupe by IMSAMercedes S63 AMG Coupe by IMSA

Inainte insa de a vedea care sunt consecintele tratamentului suferit de motorizarea supraalimentata de 5.5 litri ascunsa sub capota, tinem sa precizam ca noul Mercedes S63 AMG Coupe s-a ales pentru inceput cu o pereche de jante forjate cu design in zece spite duble si dimensiuni de 21 inch.

Alaturi de acestea si-au facut aparitia, de asemenea, si o suspensia mai joasa cu cateva zeci de milimetri, modelul de inalta performanta din Stuttgart urmand sa primeasca in viitorul apropiat de la IMSA si un kit aerodinamc revizuit, care sa amplifice senzatia de agresivitate.

Pana atunci, specialistii germani pun la dispozitia posesorilor noului Mercedes S63 AMG Coupe un set complet de modificari mecanice, upgrade-urile aduse celor doua turbine din compartimentul motor, unitatii de control si sistemelor de admisie, respectiv evacuare fiind sinonime cu un total de 720 CP si 1.080 Nm.

Nu avem pentru moment, din pacate, nici un fel de informatie cu privire la modul in care au evoluat timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h, respectiv valoarea din dreptul vitezei maxima, drept pentru care reamintim de cele 3.9 secunde, respectiv 250 kilometri pe ora caracteristici versiunii standard - atunci cand vorbim de versiunea cu tractiune integrala 4Matic, regasita la baza in cazul de fata.

Mercedes S63 AMG Coupe by IMSA

Mercedes S63 AMG Coupe by IMSA

Mercedes S63 AMG Coupe by IMSA

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mercedes S63 AMG Coupe by IMSA
mai multe