Uita de Bentley Bentayga! ASTA e, de fapt, cel mai luxos SUV al planetei!

Uita de Bentley Bentayga! ASTA e, de fapt, cel mai luxos SUV al planetei!
  • Lexani Motorcars prezinta noul Cadillac Escalade Sky Captain
  • Principala atractie a SUV-ului american o reprezinta interiorul
  • Clientii primesc TV 4K, scaune individuale si trapa de 41 inch
Distribuie pe Facebook

Cei nemultumiti cu oferta interioara a noului Bentley Bentayga au la dispozitie, in orice moment, doua elemente capabile sa creeze o alternativa demna de luat in seama: un Cadillac Escalade ESV si o companie americana de tuning cunoscuta sub numele de Lexani Motorcars.

Livrat la pachet alaturi de indicativul Sky Captain, rezultatul cu pricina nu este chiar la fel de stilat precum "concurentul" sau britanic si nici macar nu ofera un ceas cu diamante in valoare aproximativ de 150.000 de lire sterline.

Cadillac-ul Escalade ESV ajuns pe mainile specialistilor Lexani Motorcars se lauda, in schimb, cu alte calitati, Samsung-ul de 48 inch cu ecran curbat si rezolutie 4k reprezentand de departe atractia principala in cazul de fata.

Pasagerii SUV-ului american se vor mai bucura, fireste, si de alte dotari care le va lasa impresia ca se afla intr-o sala de cinema - vezi sistemul audio de inalta fidelitate, creat special pentru aceasta masina.

Cadillac Escalade Sky Captain

Cadillac Escalade Sky CaptainCadillac Escalade Sky Captain

Nu vorbim insa de orice fel de sala de cinema, ci de una destinata clientilor VIP, Cadillac-ul Escalade ESV ajuns si iesit din mainile specialistilor Lexani Motorcars plusand cu doua scaune individuale.

Scaune individuale care, pe langa pielea fina oferita alaturi de cusaturi trasate sub forma de carouri, se mai lauda si cu infinite moduri de reglare - inclusiv verticala, pentru un maximum de confort.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici insertiile de aur de 24 k, ornamentele din lemn masiv, trapa electrica de 41 inch sau sistemul de climatizare pe masura, toate aceste detalii - dar si altele pe care nu am apucat inca sa le precizam, aratandu-ne de ce SUV-ul american a fost botezat Sky Captain.

Spre deosebire insa de majoritatea avioanelor private pentru care poti opta, Cadillac-ul Escalade ESV de la Lexani Motorcars poate fi servit inclusiv intr-o versiune blindata. Nu de alta, dar niciodata nu stii cui ii vei atrage atentia...

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Cadillac Escalade Sky Captain
mai multe