Uite SUV-ul mai rapid ca o masina sport. Are 850 CP si atinge 320 km/h

Uite SUV-ul mai rapid ca o masina sport. Are 850 CP si atinge 320 km/h
  • Brabus anunta un nou pachet de tuning pentru modelul Mercedes GLE63 AMG
  • Germanii ofera doua versiuni diferite de putere, varianta de top avand 850 CP
  • Posesorii SUV-ului din Stuttgart pot opta inclusiv pentru diverse imbunatatiri estetice
Distribuie pe Facebook

Multi spun ca asta ar fi cel mai puternic si mai rapid SUV al planetei, iar cifrele par sa confirme zvonurile: noul Brabus GLE63 AMG ofera pana la 850 CP si atinge o viteza maxima de 320 km/h (limitata electronic).

Nici bine nu ne-am revenit din socul creat de Maybach-ul S600 dus pana in 900 de cai putere ca Brabus ne frange inimile cu o alta creatie demna de un film SF. Vorbim, mai exact, despre un Mercedes GLE63 AMG al carui propulsor V8 bi-turbo de 5.5 litri a fost echipat cu toate accesoriile necesare atingerii unor valori maxime precum 850 CP si 1.450 Nm.

Drept urmare, SUV-ul german reuseste sa sprinteze acum de la 0 la 100 km/h in numai 3.8 secunde, partea cu adevarat interesanta constand in viteza maxima limitata electronic la 320 de kilometri pe ora. Tot pana la 320 km/h accelereaza si un Porsche 991 Turbo, insa nu neaparat pentru ca ar fi limitat precum creatia celebrei companii de tuning din Bottrop.

Mercedes GLE63 AMG de la BrabusMercedes GLE63 AMG de la Brabus

Mercedes GLE63 AMG de la Brabus

Revenind la cea mai noua creatie a celor de la Brabus, trebuie precizat ca aceasta poate fi servita si intr-o versiune de "doar" 700 de cai putere si 960 de Newton-Metri, caz in care primii 100 de kilometri pe ora sosesc dupa fix patru secunde. De asemenea, trebuie precizat ca in cazul de fata vitezometrul se opreste din actiune pe la 300 km/h.

Asadar, cu partea tehnica rezolvata, specialistii celebrei companii de tuning din Bottrop si-au indreptat imediat atentia catre caroseria Mercedes-ului GLE63 AMG, acolo unde acum intalnim diverse modificari aerodinamice, majoritatea acestora realizate din fibra de carbon. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici jantele de dimensiuni generoase.

In ceea ce priveste departamentul interior, posesorii SUV-ului german au la dispozitie piele fina in toate culorile posibile si imposibile, diverse optiuni fiind valabile si in cazul accentelor de fibra de carbon ori ornamentelor din lemn masiv. Si daca tot veni vorba despre lemnul masiv, trebuie precizat ca acesta poate decora inclusiv... podeaua portbagajului.

Mercedes GLE63 AMG de la BrabusMercedes GLE63 AMG de la Brabus

Mercedes GLE63 AMG de la Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Mercedes GLE63 AMG de la Brabus
mai multe