Ultimul kit de tuning al celor de la TechArt ii da Porsche-ului 911 Carrera o doza semnificativa de cai putere

Ultimul kit de tuning al celor de la TechArt ii da Porsche-ului 911 Carrera o doza semnificativa de cai putere
  • TechArt lanseaza Techtronic Powerkit disponibil pentru Porsche 911 Carrera Turbo S si pentru toate variantele Carrera S
  • Modificarile cuprind un plus de cai putere si cuplu, dar si o mai buna acceleratie si viteza maxima
  • Kit-ul costa 3.900 de euro, fara TVA
Distribuie pe Facebook

TechArt vine in ajutorul celor de la Porsche cu kit-ul de tuning Techtronic Powerkit, disponibil pentru modelele 911 Carrera S si Turbo S.

Tunerul german este unul dintre cei mai cunoscuti atunci cand vine vorba de modele construite de producatorul din Stuttgart. Cu ajutorul acestui Techtronic Powerkit, modelele specificate mai sus beneficiaza de imbunatatiri atat la capitolul cai putere sau cuplu, cat si la acceleratie si viteza maxima.

Porsche 911 Carrera by TechArt

Cea mai puternica varianta a modelului 911 Carrera, Turbo S, a primit 59 de cai putere in plus, ajungand acum la 631 si 880 Nm cuplu. De aceeasi imbunatatire a beneficiat si modelul Carrera S care datorita acestui Powerkit are acum 473 de cai putere si 580 Nm cuplu. Deasemenea toate variantele, incluzand S Cabriolet, 4S sau 4S Cabriolet au primit si ele o doza de steroizi.

In ceea ce priveste acceleratia de la 0 la 100 de km/h, Turbo S-ul este cel mai rapid, reusind sa ajunga la aceasta cifra in numai 2.7 secunde. Viteza maxima a crescut si ea la 338 km/h, iar pentru Carrera S, la 310 km/h.

Porsche 911 Carrera by TechArtPorsche 911 Carrera by TechArt

In timp ce Carrera S ajunge la suta de kilometri pe ora in 3.7 secunde, varianta cabrio este mai lenta cu 0.2 secunde. Aceeasi diferenta este si in cazul variantei 4S si 4S Cabrio, care ajung de la 0 la 100 in 3.6, respectiv 3.8 secunde.

Activarea kit-ului Techtronic se face de la un comutator, oricand doreste soferul, si functioneaza atat in modul Normal, cat si Sport sau Sport Plus. Daca masina insa este in modul Normal, kit-ul semnat TechArt ramane inactiv, valorile puterii si ale cuplului ramanand cele standard.

Porsche 911 Carrera by TechArtPorsche 911 Carrera by TechArtPorsche 911 Carrera by TechArt

Cei care vor dori ca Porsche-ul lor sa fie imbunatatit cu ajutorul Techtronic Powerkit vor trebui sa scoata din buzunar 3.900 de euro, fara taxele aferente.

Porsche 911 Carrera by TechArt

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Porsche 911 Carrera by TechArt
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 15 Iunie 2016