Ultimul proiect de la Mansory include un Maserati Ghibli si cateva modificari... neobisnuit de subtile

Ultimul proiect de la Mansory include un Maserati Ghibli si cateva modificari... neobisnuit de subtile
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat Maserati-ului Ghibli vine de la Mansory
  • Specialistii germani au pregatit, in mod surprinzator, un set de modificari subtile
  • Lista cu bunatati include bunatati exterioare, accesorii interioare si plusuri de putere
Distribuie pe Facebook

Buni prieteni si, totodata, mari sustinatori ai tuningului extrem, cei de la Mansory s-au mai domolit putin atunci cand a venit vorba de modificarea noului Maserati Ghibli.

Asadar, cel mai recent proiect al celebrei companii germane nu se remarca, spre deosebire de alte creatii anterior, printr-o agresivitate debordanta.

Ba dimpotriva: in locul prizelor uriase de aer, aripilor proeminente si eleronului supradimensionat intalnim simple prelungiri destinate doar spoilerelor fata si spate.

Realizate in continuare din fibra de carbon, insa nu stilizate astfel incat sa rapeasca din eleganta caracteristica italianului Maserati Ghibli.

Cat despre noile incaltari cu design in cinci spite duble si marime de 22 inch, nu putem decat sa ne bucuram de existenta acestora si intr-o dimensiune de mai mica.

Lasam in urma modificarile exterioare si ne indreptam atentia catre cele interioare, acolo unde Mansory anunta... aproape de toate pentru toti.

Altfel spus, doar pedalele din aluminiu, logo-ul celebrei companii germane de tuning cusut la nivelul tetierelor si pragurile iluminate sunt aceleasi pentru toti.

Insertiile de piele, ornamentele din lemn si accentele de carbon difera de la caz la caz, clientul avand mana libera cu privire la alegerea acestora.

Ce putem spune despre cresterile de putere puse la dispozitia posesorilor de Maserati Ghibli? Ei bine, difera complet fata de cele cu care am fost obisnuiti.

Si asta pentru ca, vezi tu, numai 35 de cai putere in plus ofera specialistii Mansory pentru motorul de trei litri si 275 CP din dotarea versiunii Diesel.

Echipata cu un V6 twin-turbo de 410 CP, varianta de top S este ceva mai norocoasa din acest punct de vedere: dezvolta 480 CP in urma tratamentului suferit.

Cum arata lista cu preturile pe care posesorii noului Maserati Ghibli vor trebui sa le achite? Un raspuns concret cu privire la aceasta problema lipseste pentru moment, insa ceva ne spune ca sumele de scos din buzunare vor fi si ele la fel de... subtile. Sau poate nu, cine stie.

Maserati Ghibli by Mansory

Maserati Ghibli by Mansory

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 3 Noiembrie 2015