Un AMAROK pe sufletul amatorilor de off-road. Poate urca rampe cu grad de inclinare de 100%

Un AMAROK pe sufletul amatorilor de off-road. Poate urca rampe cu grad de inclinare de 100%
  • Masina a fost dezvoltata impreuna cu Arctic Trucks
  • Are un motor diesel de 3.0 litri si 224 de cai putere
  • Printre dotari se numara un generator portabil dar si un aparat de facut cappuccino
Distribuie pe Facebook

Volkswagen a lucrat impreuna cu specialistii de la Arctic Trucks pentru a dezvolta un Amarok pregatit pentru off-road. Proiectul a fost botezat Amarok AT35 si va fi folosit cu precadere la Cercul Polar.

Volkswagen-ul Amarok este unul dintre cele mai capabile camionete din prezent, alaturi de Nissan Navara si Toyota Hilux. Garda inalta la sol face din modelul german si un off-roader care poate urca chiar si pante grad de inclinare de 100% (45 de grade).

Volkswagen Amarok AT35

Dar pentru Cercul Polar, pentru ca acolo intentioneaza sa foloseasca Volkswagen masina din imagini, nu este de ajuns. Tocmai de aceea, nemtii au apelat la specialistii in vehicule de off-road de la Arctic Trucks, care tocmai au finalizat proiectul unicat Amarok AT35.

Volkswagen Amarok AT35

Camioneta a primit o suspensie pe perne de aer care poate ridica garda la sol cu pana la 25 de milimetri, evazari pentru aripi confectionate din fibra de sticla, jante mai mari si anvelope speciale pentru teren accidentat, aparatori de noroi, un extinctor in habitaclu, generator portabil, radio VHF, trusa de scule, cric, trusa de prim ajutor cu defibrilator si, surprinzator, un aparat de facut cappuccino.

Volkswagen Amarok AT35

Sub capota lui Amarok AT35 regasim o unitate diesel V6 de 3.0 litri, care livreaza ambelor punti 224 de cai putere. Masina poate cara 1.154 de kilograme, are Hill Descent Assist si cea mai lata bena din clasa sa.

Volkswagen Amarok AT35

"Volkswagen Amarok a fost un succes inca de la inceput si suntem incantati sa vedem ca isi dovedeste calitatile intr-unele dintre cele mai vitrege conditii de pe Pamant. Pentru soferii din Marea Britanie, Amarok-ul standard este mai mult decat capabil sa infrunte orice pe timp de iarna," sustine Nick Axtell, directorul de vanzari al Volkswagen Vehicule Comerciale.

Volkswagen Amarok AT35

Amarok este disponibil si la noi in tara, unde pleaca de la 34.838 de euro cu TVA inclus. Un model cu motor de 3.0 litri diesel V6, tractiune integrala si transmisie automata costa cel putin 38.468 de euro in Romania.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Volkswagen Amarok AT35
mai multe