Un american isi inchiriaza masina de 1.200 CP. Cat cere el pentru o zi de 'placere'

Un american isi inchiriaza masina de 1.200 CP. Cat cere el pentru o zi de 'placere'
  • Un american isi inchiriaza masina de 1.200 CP
  • Persoana in cauza detine un Nissan GT-R modificat cap-coada
  • Doriotii au de platit suma de 765 dolari pe zi
Distribuie pe Facebook

Ai visat dintotdeauna sa conduci un automobil cu 1.200 de cai putere la roti, chiar si numai pentru o singura zi din viata? Ei bine, aceasta ar putea fi sansa ta de a mai bifa inca unul dintre lucrurile pe care doresti sa le faci inainte de a parasi planeta Pamant.

Fiindca nu oricine isi permite sa suporte costul vreunui Ferrari, Porsche sau Lamborghini, mai multi oameni de afaceri au pornit la un moment dat companii care sa inchirieze contra cost modele exotice de la marcile anterior mentionate sau altele.

Ideea a fost preluata ulterior si de persoane private cu astfel de automobile in garaj, ziua de astazi venind cu povestea unui american dornit sa le ofere tuturor pasionatilor de viteza ocazia de a experimenta un Nissan GT-R modificat cap-coada.

Vorbim, mai exact, despre un exemplar care dezvolta aproximativ 1.200 de cai putere la roti, capabil sa accelereze de la 0 la 160 de kilometri pe ora intr-o maniera imposibil de descris in cuvinte, conform anuntului publicat pe un site de specialitate.

Nota de plata asociata placerii de a dezlantui o asemenea bestie de masina se invarte in jurul sumei de 765 dolari pe zi, clientii fiind informati inainte de a porni la drum si in respectivii bani este inclusa parcurgerea unei distante de numai 160 de kilometri.

Persoanele dornice sa experimenteze acest Nissan GT-R cu 1.200 de cai putere la roti au interzis la fumat sau plimbat animale de companie in modelului japonez modificat cap-coada; in plus, automobilul trebuie spalat manual inainte de a fi inapoiat.

La final, anuntul cu pricina specifica si trei modalitati diferite de ridicare a masinii: grauit, de la adresa proprietarului sau contra cost, in schimbul a circa 120 de dolari, daca se doreste livrarea acesteia in impejurimi sau la aeroportul international Denver.

Nissan GT-R de 1200 CP

Nissan GT-R de 1200 CP

Nissan GT-R de 1200 CP

Nissan GT-R de 1200 CP

Nissan GT-R de 1200 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Nissan GT-R de 1200 CP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 20 Februarie 2017