Un american isi vinde pe internet masina de strada. Este atat de rapida ca foloseste o parasuta ca sa opreasca la timp

Un american isi vinde pe internet masina de strada. Este atat de rapida ca foloseste o parasuta ca sa opreasca la timp
  • Un american isi vinde pe internet masina de strada
  • Este atat de rapida ca foloseste o parasuta ca sa opreasca la timp
Distribuie pe Facebook

Barbatul nu precizeaza - din pacate, si cati cai dezvolta motorul de sub capota: un V8 de origine americana, din gama General Motors.

Iubesti la nebunie tuningul extrem si adori masinile modificate de la un cap la altul, fara compromisuri? Ce-ai zice atunci de o Supra cu un propulsor in opt cilindri, care lucreaza alaturi de un sistem Nitrous Express si o turbina de dimensiuni generoase - marca Precision?

Acompaniat inclusiv de o capacitate de 5.3 litri, dar si de un nou set de interne - asa cum se mentioneaza si in anuntul de vanzare publicat recent, zilele acestea, pe un site de specialitate, respectivul benzinar promite sa ii ofere japonezei toata puterea necesara pentru a parcurge sfertul de mila in aproximativ opt secunde.

Toyota Supra cu motor V8 si parasuta

Toyota Supra cu motor V8 si parasuta

Prin urmare, extrema Toyota - despre care se mai precizeaza si ca a parasit linia de asamblare acum circa 28 de ani, in 1994, a mai primit si o parasuta ce se va asigura ca masina va opri mereu la timp. Din peisaj nu lipsesc nici sistemul Launch Control ori anvelopele speciale.

Daca vine vorba - in schimb, despre lista acelor ingrediente ce compun reteta de la nivelul departamentului vizual, proprietarul respectivei sportive a optat si pentru o prelungire frontala proeminenta, dar si pentru o noua capota a motorului V8 turbo de 5.3 litri. Ambele realizate, similar plansei de bord, din fibra de carbon.

Totodata, bancheta spate pare sa fi disparut din peisaj - afirmatie valabila, asa cum reiese din fotografiilor atasate anuntului de vanzare, si in cazul ceasurilor originale. Cat despre pretul de vanzare, nota de plata a impresionantei masini Toyota Supra se ridica la 60.000 $.

Toyota Supra cu motor V8 si parasuta

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Toyota Supra cu motor V8 si parasuta
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 21 Martie 2022