Un BMW 135i care se crede un M3 GTS

Un BMW 135i care se crede un M3 GTS
De ce spunem asta? Pentru ca BMW M3 GTS de 450 de cp a fost sursa de inspiratie pentru acest mezin "obraznic". Cel putin la partea de imagine, pentru ca in rest, nu prea s-a umblat...
Distribuie pe Facebook

Un BMW 135i are 315 cp. Destul de multi, am putea zice. Insa cu peste 100 de cp mai putini decat fratele mai mare din seria 3, M3 GTS. Asa ca daca la putere nu a putut sa-l ajunga, macar la aspect. Asa s-au gandit americanii din Ontario, de la Parkview BMW, un dealer auto.

Un BMW 135i care se crede un M3 GTS

Americanii au umblat putin la un BMW 135i stoc si l-au vopsit in aceeasi culoare portocalie, numita Fire Orange, ca si M3 GTS. In plus, au montat cam tot ce se putea monta de la diviza Motorsport: un kit aerodinamic, difuzor din fibra de carbon, capacele oglinzilor laterale si eleronul. In plus, au imbracat plafonul in folie care imita carbonul. Iar jantele stoc le-au inlocuit cu unele negre, ce poarta anvelope mult mai late.

Un BMW 135i care se crede un M3 GTS

Nici la interior americanii nu au ramas indiferenti. Micutul 135i are acum piele Alcantara pe volan, un kit complet de accesorii din carbon, schimbator de viteze ce poarta sigla M, la fel si pedalele. Mai pe scurt, M peste tot!

Un BMW 135i care se crede un M3 GTS

Sub capota, nu este clar daca s-a facut ceva sau nu. Din poze, cel putin evacuarea pare a fi una aftermarket. Dar un singur lucru este cert: chiar daca exista si sigla GTS, acest seria 1, este doar un... wanna-be!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze BMW 135i
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 14 Octombrie 2010