Un BMW cu 507 cai si exteriorul aparent stock e sleeper-ul perfect. POZE REALE

Un BMW cu 507 cai si exteriorul aparent stock e sleeper-ul perfect. POZE REALE
  • Acest BMW aparent stock este, de fapt, un Alpina B5
  • Modelul bavarez vine cu un motor V8 de 507 CP
  • Viteza maxima a versiunii break este de 303 km/h
Distribuie pe Facebook

Doar evacuarea cvadrupla tradeaza caracterul sportiv al acestui Seria 5 modificat de Alpina, insa va fi mult prea tarziu pentru regrete odata ce vei observa detaliul respectiv.

Arata ca oricare alt BMW Seria 5 de generatie a sasea, insa acest F10 construit la inceputul anilor 2010 este unul dintre acele automobile modificate doar la interior, nu si la exterior.

Vorbim, mai precis, despre un Alpina B5 Touring pre-facelift care, cu exceptia spoilerului fata si a evacuarii cvadruple, nu difera cu nimic de un 520 diesel fabricat acum mai bine de jumatate de decada.

Situatia se schimba insa radical sub capota, acolo unde automobilul companiei bavareze gazduieste un benzinar cu opt cilindri in V si doua turbine, capabil sa genereze 507 CP.

La fel de puternic precum un BMW M5 cu motor V10, din generatia E60, respectivul B5 Touring reuseste nu doar sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 4.9 secunde, ci si sa atinga o viteza maxima de 303 km/h.

Fiind un Alpina, automobilul din cazul de fata se mai poate lauda si cu o cutie SWITCH-TRONIC in opt rapoarte, suspensie ajustabila electronic, plus discuri de franare uriase.

Jantele din aliaj pe 20 de inch au fost inlocuite cu unele originale, de BMW Seria 5, pentru sezonul rece, in timp ce fotografiile care trebuiau sa surprinda interiorul acestui B5 Touring lipsesc din peisaj.

Alpina B5 Touring pe strada

Alpina B5 Touring pe strada

Alpina B5 Touring pe strada

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Alpina B5 Touring pe strada
mai multe