Un BMW E36 cum NU ai mai vazut in viata ta. Pare desprins din epoca NFS.

Un BMW E36 cum NU ai mai vazut in viata ta. Pare desprins din epoca NFS.
  • Cel mai agresiv BMW E36 vine de peste Ocean
  • Exemplarul cu pricina propune un wide body Sarto Racing
  • Meniul continua cu jantele pe 17" si suspensia de tip coilover
Distribuie pe Facebook

In timp ce majoritatea posesorilor de masini se multumesc in prezent cu cateva elemente exterioare subtile si cel mult o suspensie pe aer, proprietarul acestui BMW E36 Cabrio a mers pe un tuning ce ne aduce aminte de vremurile de altadata.

Exista numeroase moduri in care poti modifica un BMW E36, industria tuningului oferind imbunatatiri si upgrade-uri pentru toate gusturile.

Chiar si asa, majoritatea exemplarelor ajung sa arate oarecum asemanator, posesorii acestora optand pentru acelasi stil format din elemente exterioare subtile si cel mult o suspensie pe aer.

Nu acelasi lucru putem spune, din fericire, si despre Pisicuta din cazul de fata, care adopta o lista cu bunatati ce ne aduc aminte de altadata.

BMW E36 tunat extremBMW E36 tunat extrem

BMW E36 tunat extrem

Fara niciun fel de alta introducere sau prezentare, povestea noastra incepe cu un BMW 325i Cabrio fabricat in 1995 si ajuns proprietarul sau actual in urma cu numai cateva luni.

Momentul in care tuningul si-a facut aparitia in peisaj este si mai actual, acesta coincizand cu anuntarea wide body kit-ului Sarto Racing.

Un tratament care, dupa cum putem observa si in multiplele fotografii ce surprind exteriorul Pisicutei de peste Ocean propune modificari dintre cele mai radicale.

Asa se explica, de altfel, si latimea de pana la 11 inch a jantelor Fifteen52 care, impreuna cu anvelopele Toyo de pana la 255 / 40R17, au primit un unghi de cadere negativ, de pana la 6 grade.

BMW E36 tunat extremBMW E36 tunat extrem

BMW E36 tunat extrem

Trecem in revista si garda la sol redusa prin intermediul unor coilovere Ksport Kontrol Pro, iar rezultatul final se identifica cu un BMW E36 cum, cel mai probabil, NU ai mai vazut in viata ta.

Si cand stai sa te gandesti, nici macar nu am apucat sa mentionam contrastul dintre caroseria finisata in celebra nuanta Laguna Seca Blue si interiorul de culoare Imola Red.

Pentru curiosi, imbunatatirile destinate motorului in sase cilindri se limiteaza in prezent la o noua admisie, respectiv un nou soft, insa partea buna este ca viitorul anunta un sistem de supraalimentare pe baza de turbina.

BMW E36 tunat extremBMW E36 tunat extrem

BMW E36 tunat extrem

Sursa Foto: SpeedHunters

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze BMW E36 tunat extrem
mai multe