Un BMW M3 E93 gata de vacanta

Un BMW M3 E93 gata de vacanta
Un BMW M3 E92 este o masina grozava insa exista ceva si mai grozav de atat... Nu stim la ce va ganditi voi, insa noi ne-am oprit la BMW M3 Cabrio, E93 pentru fanatici. Pentru ca este una dintre masinile pe care ai vrea sa le alergi si apoi in care sa te bronzezi la viteza de croaziera..
Distribuie pe Facebook
Important de precizat, BMW-ul in cauza venea deja intr-o superba combinatie, exterior alb plus interior negru/rosu. Dar proprietarul a vrut ceva mai special asa ca a apelat la arta numita Tuning. Iar rezultatul final nu s-a lasat asteptat. In primul si in primul rand, s-a optat la ceva ce face furori in randul proprietarilor de BMW M3, si anume un body kit Amuse Ericsson. Insertiile de carbon de la exterior realizeaza constrastul, in timp ce un eleron de la BMW Performance "decoreaza" portbagajul.

Totul se incheie cu o noua pereche de "incaltari" formata din jante BBS LM-R pe 20 inci si pneuri Michelin PS2. Si cand zicem ca totul se incheie ne referim doar la exterior, caci modificarile "curg" in continuare.

Desigur, motorul in opt cilindri ofera destula putere pentru a simti aerul, insa cand acoperisul iese din portbagaj si trece la datorie, vei dori mai mult de atat. Tocmai de aceea, s-a montat un filtru de aer AFE, un Powerchip 98 gold si o evacuare Meisterchaft GT2 responsabila cu crearea ambientului. La final, s-au adaugat si o suspensie H&R si un sistem performant de franare Brembo pentru un meniu complet.

In interior lucrurile au ramas aproape neschimbate, singurele imbunatatiri fiind reprezentate de un set de pedale Hamann si un volan BMW Performance cu insertii de fibra de carbon.

In concluzie, avem un BMW M3 E93 gata de vacanta! Sa faca cineva odata bagajele alea!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Un BMW M3 E93 gata de vacanta
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 August 2009