Un BMW Seria 4 Coupe modificat este noua vedeta a Politiei Germane

  • Un BMW Seria 4 Coupe modificat este noua vedeta a Politiei Germane
  • Automobilul a fost pregatit de AC Schnitzer pentru campania Tune it! Safe!
  • Propulsia este asigurata de o unitate turbo de doi litri si 294 cai putere
Distribuie pe Facebook

Poate ca nu este la fel de impresionant precum supercarurile ce servesc Politia din Dubai, insa chiar si noul BMW Seria 4 Coupe care a intrat zilele acestea in dotarea Politiei Germane are ceva aparte: este modificat de celebra companie de tuning AC Schnitzer.

Conceputa pentru a promova tuningul responsabil si ajunsa intre timp la editia cu numarul noua, campania Tune it! Safe! a fost 'recompensata' anul acesta de AC Schnitzer cu un exemplar al recent lansatului ACS4 2.8i Coupe.

BMW Seria 4 Coupe de politie

Asa cum o sugereaza si denumirea sa, automobilul in cauza are la baza modelul BMW 428i Coupe insa, spre deosebire de versiunea standard, ascunde sub capota un propulsor 2.0 turbo capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 294 cai putere si 420 Newton-Metri - valori arhisuficiente pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h.

De asemenea, pentru a fi recunoscut in trafic si la show-urile auto la care va lua parte, exemplarul AC Schnitzer ACS4 2.8i Coupe destinat Politiei Germane a primit, din partea designerilor FOLIATEC, o garderoba adecvata, in timp ce specialistii Hella s-au ocupat de conceperea avertizarilor luminoase proaspat instalate la nivelul plafonului automobilului bavarez.

BMW Seria 4 Coupe de politie

Si asta nu e tot, lista cu imbunatatiri continuand cu prelungirile atasate spoilerelor fata si spate, modificari la care se mai adauga si pragurile laterale restilizate, respectiv cele doua eleroane - dintre care unul pentru plafon, iar celalalt pentru portbagaj.

Meniul exterior se incheie in cele din urma cu jantele forjate pe 21 inci, incaltate cu anvelope de inalta performanta marca si modelul Hankook Ventus S1evo, noul AC Schnitzer ACS4 2.8i Coupe destinat Politiei Germane bucurandu-se insa de numeroase bunatati si la nivel de interior.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze BMW Seria 4 Coupe de politie
mai multe