Un BMW tunat de Manhart se vinde acum la pret de...Bentley Bentayga. SUV-ul are 723 CP

Un BMW tunat de Manhart se vinde acum la pret de...Bentley Bentayga. SUV-ul are 723 CP
  • Motorul dezvolta 723 de cai putere
  • Are 25 de kilometri la bord
  • Replicat in 10 exemplare
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Manhart Performance au scos la vanzare un SUV cu totul si cu totul special. Este vorba despre un MHX5 cu doar 25 de kilometri la bord si cu o productie limitata la doar 10 exemplare.

Un BMW X5 M, nou-nout, costa in jur de 125.000 de euro (in functie de piata) insa masina din imaginile alaturate nu este un X5 M obisnuit dupa cate poti observa. Vorbim despre un X5 M Competition, de ultima generatie, transformat de Manhart Performance in MHX5 700.

Manhart MHX5 700 de vanzare

Acest proiect este replicat in doar 10 exemplare si pentru fiecare, tunerul a pregatit un pachet exterior si mai multa putere pentru unitatea V8 twin-turbo de sub capota.

Pentru inceput, avem un set de jante concave cu diametrul de 23 de inch, un splitter frontal si difuzor de aer din carbon sau o grafica specifica tunerului. Masina din imagini are exteriorul finisat in nuanta Black Sapphire Metallic iar interiorul este imbracat intr-o combinatie de piele Merino, bej, si Alcantara.

Manhart MHX5 700 de vanzare

Motorul de 4.4 litri are turbine mai mari, sistem de evacuare din inox, ECU resoftat iar transmisia a fost refacuta pentru a oferi performante si mai bune.

Dupa toate acestea, X5-ul M dispune de 723 de cai putere si 910 Nm cuplu. Din pacate Manhart nu a precizat nimic de noile valori de acceleratie, dar un X5 M Competition stock atinge 100 de km/h in 3.8 secunde.

Manhart MHX5 700 de vanzare

Am lasat la final pretul pentru ca nu am vrut sa cazi de pe scaun din primele randuri. Asta pentru ca Manhart cere pe acest X5 M Competition devenit MHX5 700 nu mai putin de 215.000 de euro.

Manhart MHX5 700 de vanzare

Si asa cum spuneam la inceputul acestui material, bordul indica 25 de kilometri rulati.

Distribuie pe Facebook
mai multe