Un BMW Z4 pentru Mad Max, de la Carlex Design

Un BMW Z4 pentru Mad Max, de la Carlex Design
  • Carlex Design revine cu nou proiect de tuning
  • Polonezii s-au apucat acum de modificat un BMW Z4
  • Rezultatul final impresioneaza prin detaliile metalice
Distribuie pe Facebook

Polonezii de la Carlex Design continua sa socheze cu proiectele lor de tuning, cea mai noua creatie a companiei din Bielsko-Biala laudandu-se cu un stil aparte, ce ne aduce oarecum aminte de seria Mad Max.

Aproximativ jumatate de deceniu. Atat a trecut de la lansarea pe piata a celei de-a doua generatii a modelului BMW Z4, astfel ca automobilul bavarez se apropie incet, dar sigur de sfarsitul carieriei sale. Inainte insa de a-si lua ramas bun de la fanii sai, popularul roadster al constructorului din Munchen porneste intr-o noua incursiune prin lumea tuningului.

Dupa mult mai celebrii germani de la Hamann, Hartge si Ac Schnitzer, astazi este randul polonezilor de la Carlex Design sa ne dezvaluie propunerea lor pentru actualul BMW Z4. Spre deosebire de majoritatea experimentelor anterioare, meniul propus de-aceasta data de controversata companie din Bielsko-Biala aduce in ecuatie si aspectul exterior, acolo unde automobilul bavarez iese acum in evidenta printr-o folie de culoare negru mat, oferita in compania a cateva accente finisate intr-o nuanta asemanatoare cuprului.

Nu stim cati dintre fanii popularului roadster al constructorului din Munchen se vor declara multumiti si fericiti aceasta combinatie inedita, insa tinem neaparat sa precizam ca tema cu pricina este continuata si la nivel de interior. In cazul de fata, nu insertiile de piele - livrate la pachet alaturi de cusaturi contrastante, de la nivelul panoului de bord, scaunelor sau fetelor usilor vor reprezenta atractia principala, onorabilul rol revenind numeroaselor ornamente realizate fie din cupru, fie din alama, ce accesorizeaza inclusiv volanul in trei spite si roll bar-urile din spatele ocupantilor.

Asadar, acestea fiind spuse, concluzia este cat se poate de simpla: excentric sau exagerat, depinde de unghiul din care privesti, noul BMW Z4 de la Carlex Design stie cum sa iasa in evidenta.

BMW Z4 by Carlex Design

BMW Z4 by Carlex Design

BMW Z4 by Carlex Design

BMW Z4 by Carlex Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW Z4 by Carlex Design
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 20 August 2014