Un cuplu de americani a taiat acoperisul masinii lor de lux. Acum incearca sa ii gaseasca acesteia un nou proprietar

  • Un Mercedes G-Class mai putin obisnuit a fost scos de curand la vanzare peste Ocean
  • Automobilul german se remarca la exterior printr-un acoperis retractabil din material textil
  • Cumparatorul ineditului exemplar va avea de achitat o nota de plata de 118.000 dolari
Distribuie pe Facebook

Un Mercedes G-Class mai putin obisnuit a fost scos de curand la vanzare peste Ocean. Automobilul german ascunde sub capota o motorizare V8 si se remarca la exterior printr-un acoperis retractabil din material textil.

Mercedes a lansat de curand o versiune decapotabila a modelului G-Class, bazata pe varianta G500 4x4² si comercializata sub brandul Maybach. Respectivul automobil lucreaza alaturi de un motor V12 de 630 CP si va vedea lumina zilei in numai 99 exemplare, astfel ca pretul va fi unul pe masura.

Exista totusi o solutie de compromis pentru cei care vor sa experimenteze un Mercedes G-Class cu plafon retractabil fara sa plateasca o intreaga avere. Vorbim, mai exact, despre un G55 AMG decapotat de specialistii companiei Black Horse Garage si scos de curand la vanzare pe internet de un cuplu de americani.

Mercedes G55 Cabrio

Mercedes G55 Cabrio

Respectivul Mercedes G55 AMG a fost fabricat in cursul anului 2011 si are putin peste 60.000 kilometri la bord. Automobilul german mai propune, dupa cum vom putea observa inclusiv in urmatoarele imagini, un exterior de culoare neagra, asortat interiorului din piele si jantelor in cinci spite finisate la randul lor in negru.

Despre o posibila modificare a unitatii V8 de 5.5 litri ascunsa sub oricarui Mercedes G55 AMG fabricat la inceputul decadei 2010 nu este oferita niciun fel de informatie, insa cel mai probabil propulsorul anterior amintit dezvolta in continuare 507 CP. Suficient pentru un 0 - 100 km/h in 5.5 secunde cu plafonul ridicat.

O prezenta extragavanta pe strazile pline de palmieri ale Floridei, acest Mercedes G55 AMG se vinde pentru suma de 118.000 dolari. Suma in care sunt incluse si mai multe dotari de lux, precum scaune cu reglaj electric si ventilatie, cusaturi contrastante sau instalatie audio de inalta fidelitate, marca Harman Kardon.

Mercedes G55 Cabrio

Mercedes G55 Cabrio

Mercedes G55 Cabrio

Mercedes G55 Cabrio

Mercedes G55 Cabrio

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Mercedes G55 Cabrio
mai multe