Un Del Sol cu identitate furata

Un Del Sol cu identitate furata
Despre Honda CRX Del Sol putem spune ca este, in general, o masina greu de recunoscut. Insa acest exemplar de mai jos devine deja imposibil de recunoscut, in urma modificarilor suferite.
Distribuie pe Facebook
Povestea acestuia este destul de lunga si plina de peripetii, totul incepand in momentul in care masina zacea complet distrusa, intr-un garaj din Albacete, Spania.

Insa nebunia putem spune ca a fost in capul proprietarului, care nu numai ca a inviat din morti o masina ce astepta casarea, ci a facut-o intr-un mod putin mai… dubios, am putea spune.

De ce spun toate acestea? Pentru ca masina s-a departat foarte mult de linia originala, imprumutand cateva elemente ale designului exterior de la Hyundai Coupe, Ford Focus si Mazda Mx-5.

Intai, masina a suferit modificari importante la caroserie, pentru a face loc unor jante Yamarco Marea pe 18” plus anvelopele aferente, si pentru a putea fi imbinat fara nicio problema cu bara “furata” de pe roadster-ul Mx-5.

Farurile au fost inlocuite cu unele de Ford Focus, cu angel-eyes si kit xenon, iar stopurile schimbate cu cele de pe Hyundai Coupe. Bara spate a fost adaptata dintr-un kit aftermarket Cobra S2000 iar eleronul folosit este marca Japwing.

Culoarea micului targa este rezultata din mixtura a doua nuante de pe Audi, asortata la fix cu elementele negre de pe masina.

Interiorul a ramas la stadiul cat de cat original, singurul “artificiu” fiind faptul ca a fost imbracat complet in piele Alcantara. Tot la interior mai gasim si doua ceasuri, amplasate pe locul scrumierei, un volan Isotta si plasme in bord.

Desi "itele" sunt destul de incurcate, rezultatul este unul interesant si chiar merita admirat.
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Un Del Sol cu identitate furata
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 August 2009