Un Golf Mk3 care poate face de ras un Bugatti Chiron. Exista si are doua motoare VR6 turbo!

Un Golf Mk3 care poate face de ras un Bugatti Chiron. Exista si are doua motoare VR6 turbo!
  • Cel mai tare Golf Mk3 al planetei vine din SUA
  • Automobilul german are doua motoare VR6 turbo
  • Puterea maxima se ridica la valoarea de 1.600 CP
Distribuie pe Facebook

Mult mai interesant este insa ca fiecare propulsor poate functiona inclusiv individual, astfel ca respectivul Volkswagen ofera atat tractiune fata, cat si spate ori... integrala.

Exista numeroase moduri si feluri in care un Volkswagen Golf de generatie a treia poate fi imbunatatit, dar proprietarul acestui exemplar a sarit peste banalele schimburi de jante si a trecut la lucruri mult mai serioase.

Iar acum nu ne referim nici pe departe la unitatea VR6 Turbo care condimenteaza compartimentul motor, cel mai interesant aspect cu privire la modelul german de clasa compacta regasindu-se, de fapt, in portbagaj.

Este vorba despre o a doua motorizare VR6 Turbo, astfel ca puterea maxima a acestui Volkswagen Golf de generatie a treia depaseste chiar si valoarea oferita de propulsorul W16 instalat de Bugatti pe noul Chiron.

Insotit de indicativul VR12, respectivul model german de clasa compacta ascunde sub capota o herghelie cu pana la 1.600 CP, fiind inclusiv de doua ori mai potent decat un Ferrari 812 Superfast cu tot cu al sau V12 de 6.5 litri.

Mult mai interesant este insa cum functioneaza cele doua unitati VR6: atat separat, fiecare punand in miscare propria punte, cat si impreuna, in acest mod rezultat posibilitatea de a alege intre FWD, RWD si AWD.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 31 Iulie 2018