Un Huracan de 3.500 de cai a fost vedeta unei curse de drag. Viteza incredibila atinsa pe cei 804 metri

Un Huracan de 3.500 de cai a fost vedeta unei curse de drag. Viteza incredibila atinsa pe cei 804 metri
  • Huracanul a fost tunat de Underground Racing
  • Motorul V10 dezvolta 3.500 de cai putere
  • A fost vedeta unei curse de acceleratie pe 804 metri
Distribuie pe Facebook

Un Lamborghini Huracan tunat de specialistii Underground Racing a facut furori la o cursa de drag organizata in Statele Unite ale Americii. Motorul V10 a fost impins in 3.500 de cai putere, astfel ca performantele sunt parca din alta lume.

Cel mai mic Lambo disponibil momentan este un supercar pur-sange inca din momentul in care paraseste linia de asamblare, insa daca vrei sa-ti transformi masina intr-un adevarat monstru pe patru roti poti apela la specialistii Underground Racing.

Un Huracan tunat de acestia a facut senzatie la o cursa de drag pe jumatate de mila (804 metri) de peste Ocean. Nici nu avea cum sa fie altfel, avand in vedere ca motorul V10 de sub capota a fost modificat extensiv, astfel ca acum dezvolta nu mai putin de 3.500 de cai putere.

In acest caz, nu repriza 0-100 de km/h conteaza cel mai mult ci, viteza de iesire la capatul celor 804 metri. Da play clipului video de mai jos (direct la minutul 8:07 daca vrei) sa afli care este aceasta. Iti spunem doar ca incepe cu cifra 3.

Distribuie pe Facebook
mai multe