Un M3 pe care nu-l poti rata pe strada. Este imbracat in Satin Red si are jante aurii

  • BMW-ul M3 ii apartine unui membru Bimmer Post
  • A fost infoliat in nuanta Satin Red
  • Jantele stock au fost inlocuite cu unele aurii
Distribuie pe Facebook

Proprietarul acestui BMW M3 si-a modificat masina intr-un stil aparte. Exteriorul a fost decorat cu mai multe elemente aftermarket iar jantele stock au fost inlocuite cu unele aurii pentru ca meniul sa fie complet.

Iti prezentam zilele trecute un BMW M3 infoliat in Satin Red despre care spuneam ca este unul dintre cele mai frumoase M3-uri din lume. Ei bine, nu ne-am razgandit, numai ca acum i-am gasit un rival cu care sa-l comparam.

BMW M3 in nuanta Satin Red

Coincidenta sau nu, si acest sedan de performanta ii apartine tot unui membru al celebrului forum Bimmer Post si este finisat in aceeasi nuanta exterioara care ii pune in evidenta liniile agresive. Aici se opresc asemanarile intre cele doua proiecte.

BMW M3 in nuanta Satin Red

In cazul de fata, proprietarul a optat pentru un spoiler fata Dinmann CF care sa pastreze aerul stock al M3-ului, insa sa-ti atraga totusi atentia ca ceva s-a schimbat. Avem apoi un set de faruri OSS, o capota imprumutata de la M4-le GTS, un difuzor de aer Varis, praguri Dinmann CF si un sistem de evacuare Akrapovic.

BMW M3 in nuanta Satin Red

Pentru ca meniul sa fie complet, jantele au fost inlocuite cu unele aurii, iar suspensia originala i-a facut loc uneia aftermarket care reduce garda la sol si imbunatateste si mai mult manevrabilitatea.

BMW M3 in nuanta Satin Red

La fel ca si in cazul celuilalt BMW M3, la care faceam referire mai sus, grupul propulsor a fost lasat neatins. Astfel, unitatea de 3.0 litri twin-turbo dezvolta in continuare 431 de cai putere si 550 Nm cuplu, pe care ii transmite puntii spate prin intermediul unei cutii de viteze automate cu ambreiaj dublu.

BMW M3 in nuanta Satin Red

In ceea ce priveste rezultatul final, noi suntem de parere ca jantele aurii completeaza perfect folia exterioara in nuanta Satin Red. In plus, este foarte greu sa modifici cu gust o masina care a fost deja calibrata pentru a-ti oferi performante maxime, asa ca efortul merita aplaudat.

BMW M3 in nuanta Satin Red

BMW M3 in nuanta Satin Red

BMW M3 in nuanta Satin Red

BMW M3 in nuanta Satin Red

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze BMW M3 in nuanta Satin Red
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 17 August 2017