Un Mercedes E Coupe cu motor AMG si interior custom

Un Mercedes E Coupe cu motor AMG si interior custom
  • Cel mai nou proiect semnat Carlex are la baza un Mercedes E-Class Coupe
  • Automobilul german ascunde acum sub capota un V8 bi-turbo de 5.5 litri
  • Interiorul se bucura de insertii de piele, alcantara si fibra de carbon
Distribuie pe Facebook

Dezamagit ca germanii de la Mercedes nu au luat in calcul si comercializarea unei versiuni AMG, proprietarul unui E-Class Coupe s-a pus pe construit propriul sau astfel de exemplar. In afara motorului V8 bi-turbo de 5.5 litri, impresionantul proiect de tuning se mai poate lauda si cu un interior special, inspirat de monopostul F1 W05 Hybrid.

Desi are la baza platforma modelului C-Class, Mercedes-ul E-Class Coupe nu a fost indeajuns de norocos pentru a se alege si cu o varianta de inalta performanta, dopata de catre specialistii AMG cu sute de cai putere.

Vizibil dezamagit de aceasta decizie, unul dintre multiplii posesori ai autoturismului sport din Stuttgart a trecut direct la fapte, echipandu-si de unul singur exemplarul din dotare cu... un propulsor V8 bi-turbo de 5.5 litri.

Din pacate, informatiile cu privire la cifrele si numerele maxime regasite acum in compartimentul motor lipsesc cu desavarsire, drept pentru care trecem mai departe si anuntam ca exteriorul a primit un paintjob inspirat de cel al monopostului F1 W05 Hybrid.

Mercedes E-Class Coupe by Carlex

Cu o combinatie de negru, alb si verde ne intalnim, de asemenea, si la nivelul interiorului, acolo unde Mercedes-ul E-Class Coupe a primit un tratament unic, ce poarta semnatura polonezilor de la Carlex Design.

Printre materialele ce ies cel mai mult in evidenta se numara pielea - atat cea "normala", cat si cea perforata - si alcantara, insa nu vor trece neobservate nici aluminiul sau fibra de carbon.

Specialul meniu este completat de cusaturile contrastante folosite aproape de-a lungul si de-a latul intregului cockpit, impresionantul proiect de tuning lasand impresia de miscare chiar si atunci cand sta pe loc.

Pentru cei interesati direct de acest subiect, nu avem nici cea mai mica idee cu privire la costurile inghitite de acest Mercedes E-Class Coupe. Ceva ne spune insa ca sumele investite au in coada cel putin patru zerouri.

Mercedes E-Class Coupe by Carlex

Mercedes E-Class Coupe by CarlexMercedes E-Class Coupe by Carlex

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes E-Class Coupe by Carlex
mai multe