Un Mercedes G63 AMG de milioane. La propriu!

Un Mercedes G63 AMG de milioane. La propriu!
  • Canadienii de la Inkas ne prezita noua lor creatie de 1 milion de dolari
  • Mercedes-ul G63 AMG modificat de compania din Toronto a fost alungit si blindat
  • Ocupantii locurilor din spate urmeaza sa se bucure de tot luxul din lume
Distribuie pe Facebook

Te-ai intrebat vreodata cat costa cel mai scump Mercedes G-Class din lume? Aceeasi curiozitate ne macina si pe noi de ceva vreme, asa ca am luat internetul la rasfoit si am dat peste un exemplar de milioane. Atat la propriu, cat si la figurat!

Cu un pret de pornire fixat la 1 milion de dolari, Mercedes-ul G63 AMG modificat de canadienii de la Inkas costa (aproape) la fel de mult precum un Bugatti Veyron. Si asta fara a oferi 1.001 cai putere.

In schimb, off-roader-ul german se poate lauda cu o lungime de peste 5 metri si jumatate, specialistii companiei din Toronto profitand din plin de acest detaliu si amenajand interiorul intr-un mod greu de imaginat.

Mercedes G63 AMG by Inkas

Mercedes G63 AMG by Inkas

Spre deosebire de versiunea standard, Mercedes-ul G63 AMG modificat de canadienii de la Inkas vine la pachet impreuna cu doua fotolii individuale, reglabile electric, ce ofera inclusiv suport pentru picioare.

In plus, intre ocupantii locurilor fata si cei spate a aparut un perete despartitor, acesta gazduind spre deliciul celor din urma atat un televizor conectat la satelit, cat si un bar cu de toate - inclusiv functie refrigeranta.

Asa cum era si firesc, de altfel, de pe lista cu accesorii interioare nu lipsesc nici insertiile de piele fina, acompaniate partial de cusaturi realizate sub forma de carouri, sau ornamentele realizate din lemn masiv.

Cat despre aspectul exterior, negrul mat pare sa reprezinte singura imbunatatire adusa caroseriei. Singura dintre cele vizibile cu ochiul liber, off-roader-ul german fiind blindat pentru a face fata atacurilor cu arme de foc sau grenade.

Si cam asta ar fi tot. Nu de alta, dar in ciuda kilogramelor luate in plus, Mercedes-ul G63 AMG modificat de canadienii de la Inkas gazduieste sub capota acelasi V8 bi-turbo de 5.5 litri si 544 cai putere precum versiunea standard.

Asadar, acestea fiind spuse, te lasam in continuare cu cele cateva fotografii publicate de oficialii companiei din Toronto, pe care iti sugeram sa le studiezi cu mare atentie. Pentru ca nu in fiecare zi ai sansa de a admira un off-roader de 1 milion de dolari.

Mercedes G63 AMG by Inkas

Mercedes G63 AMG by Inkas

Mercedes G63 AMG by Inkas

Mercedes G63 AMG by Inkas

Mercedes G63 AMG by Inkas

Mercedes G63 AMG by InkasMercedes G63 AMG by Inkas

Mercedes G63 AMG by Inkas

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Mercedes G63 AMG by Inkas
mai multe