Un Mercedes SL din SUA se crede Cadillac Eldorado. FOTO ca sa te convingi si singur

Un Mercedes SL din SUA se crede Cadillac Eldorado. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Un Mercedes SL din SUA se crede Cadillac Eldorado
  • Controversat proiect de tuning este de vanzare
  • Exemplarul botezat Benzillac costa 7.500 de dolari
Distribuie pe Facebook

Botezat simplu, dar sugestiv Benzillac, controversatul proiect de tuning este oferit la vanzare in schimbul unei sume de 7.500 de dolari.

Jumatate Mercedes SL, jumatate Cadillac Eldorado si suta la suta nereusit. Asa suna, pe scurt, povestea acestui controversat proiect de tuning, scos de curand la vanzare pe Craiglist, in regiunea Hawthorne din statul american Oregon.

Botezat simplu, dar sugestiv Benzillac, exemplarul in cauza este oferit in schimbul unei sume de 7.500 de dolari si gazduieste in compartimentul motor un benzinar aspirat cu sase cilindri, de 3.2 litri si undeva in jurul a 228 de cai putere.

Principalul punct de atractie il reprezinta insa, fara doar si poate, partea din spate a caroseriei, pe care acest Mercedes SL320 din 1994 o imprumuta de la un Cadillac Eldorado vechi de 60 de ani. In plus, pentru ca meniul sa fie complet...

... proprietarul controversatului proiect de tuning, botezat simplu, dar sugestiv Benzillac, a montat inclusiv o roata de rezerva in continuarea portbagajului, asigurandu-se astfel ca va intoarce chiar toate privirile celor din trafic.

Meniul exterior se incheie, intr-un final, cu o nuanta mai putin intalnita de galben si, deloc surprinzator, patru jante cromate. La interior, respectivul Mercedes SL cu trasaturi de Cadillac Eldorado beficiaza de lemn masiv, dar si piele bej.

Conform anuntului de vanzare publicat pe platforma Craiglist, controversatul proiect de tuning botezat simplu, dar sugestiv Benzillac a parcurs peste 350.000 de kilometri pana la momentul de fata si vine cu o cutie automata in dotare.

Benzillac

Benzillac

Benzillac

Benzillac

Benzillac

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Benzillac
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 Aprilie 2020