Un MINI Cooper modificat de Liberty Walk nu poate fi decat... nebunie curata

Un MINI Cooper modificat de Liberty Walk nu poate fi decat... nebunie curata
  • Cel mai nou proiect al japonezilor de la Liberty Walk are la baza un... Mini Cooper
  • Hatchback-ul britanic impresioneaza prin tinuta sa exterioara greu de ignorat
  • O suspensie pneumatica si niste jante late sunt obligatorii pentru look-ul perfect
Distribuie pe Facebook

Multumita tratamentului suferit, micul hatchback britanic intra in rand cu maretele supercaruri de la Ferrari si Lamborghini. Doar atunci cand vine vorba de aspectul impozant al exteriorului, ce-i drept.

Dupa impresionantele aparitii ale modelelor Ferrari 458 Italia si Lamborghini Aventador LP700-4, ne-am fi asteptat ca urmatoarea vedeta imbracata in creatiile celor de la Liberty Walk sa fie un Porsche 991.

Casa de design auto din Japonia a avut insa alte planuri, astfel ca acum inclusiv posesorii... micului MINI Cooper pot pune mana pe unul dintre pachetele de tuning ce transforma complet infatisarea, de obicei, a supercarurilor de pe Batranul Continent.

MINI Cooper by Liberty WalkMINI Cooper by Liberty Walk

Disponibil in cazul de fata in schimbul unei sume minime de 5.630 de euro, kitul magic al celor de la Liberty Walk se distinge in special prin extensiile mai mult decat generoase ale aripilor laterale.

Nici modificarile aduse spoilerelor fata si spate nu vor trece insa neobservate, liniile si formele agresive propuse de designerii casei auto din Japonia fiind servite de catre posesorii micului MINI Cooper alaturi de numeroase prize uriase de aer.

Pentru o aparitie de neuitat, suspensia pneumatica si jantele cat mai late sunt obligatorii! In plus, daca sub capota exemplarului tau se ascunde cumva un 1.6 turbo, atunci nu ar strica sa dai o fuga si pe la niste domni priceputi intr-ale optimizarii unitatii de control.

Nu de alta, dar ar fi chiar pacat ca remarcabila tinuta pregatita de specialistii Liberty Walk pentru hatchback-ul britanic sa nu fie insotita si de macar un minimum de 200 de cai putere, nu-i asa?

MINI Cooper by Liberty Walk

MINI Cooper by Liberty Walk

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Aprilie 2015