Un MINI pentru baietii MARI: 300 CP, transmisie manuala si alte bunatati

Un MINI pentru baietii MARI: 300 CP, transmisie manuala si alte bunatati
  • Krumm-Performance modifica vechiul MINI John Cooper Works
  • Tunerul german ofera un total de 300 CP si 400 Nm
  • Modificarile continua cu suspensii, frane si alte bunatati
Distribuie pe Facebook

Nimeni nu s-a plans pana acum de performantele vechiului MINI John Cooper Works, insa asta nu inseamna neaparat ca nu exista si posesori de-ai hot-hatch-ului britanic care sa-si doreasca un plus in dreptul puterii maxime.

Pentru acei proprietari, germanii de la Krumm-Performance au pregatit o intreaga lista cu imbunatatiri, pachetul Stage III ce aduce un total de 300 CP si 400 Nm reprezentand de departe atractia principala.

Alaturi, bineinteles, de modificarile operate la nivelul transmisiei manuale care, mai nou, lucreaza impreuna cu un diferential de la Drexler pentru ca primii 100 km./h sa soseasca dupa mai putin de 6.5 secunde.

MINI JCW by Krumm-PerformanceMINI JCW by Krumm-Performance

MINI JCW by Krumm-Performance

Oh, preferi cumva iesirile pe circuit in detrimentul curselor de drag? Nici un fel de problema. MINI-ul John Cooper Works modificat de specialistii Krumm-Performance nu dezamageste nici din acest punct de vedere.

Si asta pentru ca suspensia oferita in standard de hot-hatch-ul britanic a fost inlocuita cu una ajustabila de la KW, in timp ce sistemul de franare ne intampina acum cu discuri de 330 milimetri si etriere in patru pistonase.

Pe plan estetic, prelungirea proeminenta atasata spoilerului fata, respectiv difuzorul masiv din echiparea spoilerului spate nu mai au nevoie de nici un fel de prezentare, cei atenti la detalii urmand a descoperi si o noua pereche de jante pe 17 inch.

Asta la nivel de exterior. Daca vine vorba despre interior, noul MINI John Cooper Works de la Krumm-Performance se poate lauda atat cu un volan OMP Ultraleggero, cat si cu o pereche de scaune Recaro SPG XL.

MINI JCW by Krumm-PerformanceMINI JCW by Krumm-Performance

MINI JCW by Krumm-Performance

In plus, pe langa acestea, mai avem si un schimbator de viteze CAE-Ultra, un rollover marca si modelul Wiechers Clubsport, dar si un set de centuri de siguranta cu prindere in sase puncte, pe-al lor nume Schroth Profi 3FE.

Pentru posesorii hot-hatch-ului britanic interesati de un tratament similar, oficialii germani au anuntat ca pretul pachetului Stage III se ridica la 4.999 euro, pe cand ambreiajul racing de la Sachs si diferentialul cu alunecare limitata de la Drexler iti vor scoate din buzunare, impreuna, aproximativ 3.770 euro.

Sistemul de franare te va usura si el de 3.300 de euro, in timp ce suspensia ajustabila KW-Clubsport se vinde pentru 2.550 euro. Cu exceptia difuzorului posterior, care poate fi al tau pentru 600 euro, restul accesoriilor nu s-au grabit sa-si dezvaluiasca pretul de achizitie.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze MINI JCW by Krumm-Performance
mai multe