Un Nissan 300ZX din Germania se crede Ferrari tunat. FOTO ca sa te convingi si singur

Un Nissan 300ZX din Germania se crede Ferrari tunat. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Un Nissan 300ZX din Germania se crede Ferrari tunat
  • FOTO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Scos, de curand, la vanzare, pe internet, acelasi automobil japonez cu influente germano-italienesti se mai poate lauda - printre altele, si cu o putere maxima de circa 350 de cai.

Inceputul noului an aduce, in fata amatorilor de comori si/sau ciudatenii, un Nissan cum nu s-a mai vazut. Este vorba, mai exact, despre un 300ZX modificat astfel incat sa semene cu un Ferrari Testarossa - tunat de extravaganta companie Koenig.

Astfel, lista ingredientelor ce compun reteta de la nivelul departamentului exterior culmineaza cu extensiile proeminente destinate profilului lateral - insa nici eleronul de nu va trece complet neobservat.

Tratamentul aplicat caroseriei cuprinde inclusiv noi blocuri optice in partea din fata - de un detaliu similar bucurandu-se si partea din spate, cu stopurile rotunde, a la Ferrari F40. Meniul respectivului Nissan 300 ZX continua cu noi jante din aliaj.

La interior, in schimb, automobilul japonez cu influente germano-italienesti - scos, zilele acestea, la vanzare, pe internet, nu a primit niciun fel de modificare si scoate la iveala o tapiterie partial crapata.

Referitor la motorul instalat sub capota, neobisnuitul Nissan 300ZX vine cu un V6 ce ofera aproape la fel de multi cai precum un Ferrari Testarossa: 350. Cat despre nota de plata, suma de achitat in cazul de fata se ridica la pragul de 18.000 de euro.

Nissan 300ZX transformat in Ferrari

Nissan 300ZX transformat in Ferrari

Nissan 300ZX transformat in Ferrari

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 Ianuarie 2022