Un nou tuning pentru vechiul Mini Cooper S

Un nou tuning pentru vechiul Mini Cooper S
  • Cam Shaft a pregatit un pachet de tuning pentru vechiul Mini Cooper S
  • Hot-hatch-ul britanic ofera acum un total de circa 240 de cai putere
  • Lista cu bunatati mai include si o suspensie sport, plus noi jante
Distribuie pe Facebook

Chiar daca a fost scos din productia de serie, vechiul Mini Cooper S ramane in continuare o alegere populara printre companiile de tuning. Si asta in special datorita propulsorului sau turbo regasit in compartimentul motor.

Inainte insa de a vedea cum sau, mai bine zis, in ce anume au evoluat cei 184 de cai putere caracteristici versiunii standard, tinem sa ne indreptam intreaga atentie catre aspectul vizual si sa precizam ca hot-hatch-ul britanic a devenit o adevarata stea a bulevardelor multumita caroseriei sale accesorizate cu o folie in doua nuante diferite: negru, respectiv portocaliu.

Mini Cooper S by Cam Shaft

Mai mult de-atat, acelasi aspect vizual ne face cunostinta si cu jantele ATS pe 17 inci proaspat instalate, servite in compania unor semi slick-uri semnate de japonezii de la Toyo. Adaugam, de asemenea, pe lista cu bunatati remarcabile, demne de mentionat, si suspensia de tip coilover marca si modelul KW V2, capabila sa coboara garda la sol cu cateva zeci de milimetri, concluziile finale fiind astfel dintre cele mai favorabile.

Mini Cooper S by Cam Shaft

Dar vestile bune nu se opresc aici. Asa cum ii sta bine unui automobil modificat la nivel de exterior, proiectul de tuning din cazul de fata se poate lauda si cu un plus de performanta, motorizarea supraalimentata de 1.6 litri prezenta la datorie alegandu-se atat cu o noua unitate de control, cat si cu un nou filtru de aer. Drept urmare, 184 de cai putere caracteristici versiunii standard s-au transformat intr-un total de 240 CP, senzatia de sportivitate fiind amplicata de noul sistem de evacuare inzestrat cu valve controlabile.

Mini Cooper S by Cam Shaft

Rezultatul? Din pacate, informatiile cu privire la timpul necesar acceleratiei de la 0 la 100 km/h lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa nu ar fi de mirare ca hot-hatch-ul britanic sa rezolve acum aceasta problema in mai putin de sapte secunde. In ceea ce priveste viteza maxima, un 250 de kilometri pe ora este mai mult decat plauzibil. Cel putin din punctul nostru de vedere.

Mini Cooper S by Cam Shaft

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Mini Cooper S by Cam Shaft
mai multe