Un olandez incearca sa-si vanda vechiul Volvo V70 cu 22.500 euro. De ce costa masina suedeza atat de mult

Un olandez incearca sa-si vanda vechiul Volvo V70 cu 22.500 euro. De ce costa masina suedeza atat de mult
  • Un Volvo V70 din '98 se vinde in Olanda cu 22.500 de euro
  • Batrana masina suedeza ascunde sub capota acelasi motor turbo precum noul S60 Polestar
  • Clientul se alege astfel cu un total de 350 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Nu te lasa pacalit de aspectul cuminte al acestui Volvo V70. Batrana masina suedeza ascunde sub capota acelasi motor turbo de trei litri si 350 de cai putere precum noul S60 Polestar.

L-ai putea confunda foarte usor cu un dulap pe roti, insa crede-ne pe cuvant atunci cand iti spunem ca nu vrei sa subestimezi acest Volvo V70. In ciuda celor 18 ani ai sai, batrana masina suedeza performeaza cel putin la fel de bine precum un automobil din zilele noastre.

Explicatia? Ei bine, exemplarul cu pricina este pus in miscare de... acelasi propulsor I6 turbo de trei litri si 350 de cai putere precum noul S60 Polestar. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici transmisia manuala cu cinci rapoarte sau diferentialul cu alunecare limitata.

Volvo V70 cu motor PolestarVolvo V70 cu motor Polestar

Alte bunatati de ordin tehnic includ suspensie sport echipata cu amortizoare Koni apartinand seriei FSD, discuri de franare cu un diametru de 380 de milimetri - si sursa de provenienta un exemplar al gamei Porsche 911, dar si un sistem de evacuare realizat la comanda.

In ceea ce priveste partea estetica, modificarile lipsesc cu desavarsire din peisaj, aspectul complet stock al caroseriei transformand acest Volvo V70 intr-un soi de lup in blana. Nu stim de tine, insa noi nu ne-am astepta ca batrana masina suedeza sa ascunda sub capota 350 CP.

Volvo V70 cu motor PolestarVolvo V70 cu motor Polestar

Situatia se repeta si la nivel de interior, acolo unde atat viitorul client, cat si oaspetii sai de pe bancheta din spate se vor bucura de tot confortul din lume multumita - printre altele, instalatiei de aer conditionat sau scaunelor imbracate partial in piele.

Revenind la viitorul client, acesta va trebui sa scoata din buzunare 22.500 de euro pentru a-si asigura serviciile exemplarului cu pricina. Exemplar care a parcurs din 1998 si pana in prezent doar 170.000 de kilometri, dintre care numai 1.500 in compania noului motor.

Volvo V70 cu motor PolestarVolvo V70 cu motor Polestar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Volvo V70 cu motor Polestar
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Iunie 2016