Un plus de viata si stralucire pentru vechiul Mercedes CLS

Un plus de viata si stralucire pentru vechiul Mercedes CLS
  • Prior Design ofera noi bunatati pentru primul Mercedes CLS
  • Pachetul de tuning vizeaza exclusiv aspectul exterior
  • Pretul modificarilor porneste de la 5.990 euro
Distribuie pe Facebook

Chiar daca a fost lansata pe piata in urma cu aproximativ un deceniu, prima generatie a modelului Mercedes CLS arata la fel de bine ca in prima zi. Cel putin din punctul nostru de vedere.

Cei nesiguri insa de stralucirea legendarului coupe german in patru usi au acum la dispozitie numeroase noi modificari. Modificari ce vizeaza exclusiv aspectul exterior si care poarta semnatura specialistilor Prior Design.

Mercedes CLS by Prior Design

Intr-o alta ordine de idei, avem un pachet de tuning ce-i confera un plus considerabil de agresivitate primului Mercedes CLS, aceasta teorie fiind demonstrata cel mai bine de partea frontala complet restilizata. O parte frontala care este oferita acum in compania atat a unor prize uriase de aer, respectiv splitter central, cat si impreuna cu insertii de lumini LED sau fante aditionale.

Mercedes CLS by Prior Design

De asemenea, tot la nivelul partii frontale mai intalnim si noua capota a motorului, respectiv grila radiator finisata in negru, lista cu imbunatatiri propusa de specialistii companiei Prior Design continuand cu eleronul subtil pentru portbagaj, cu difuzorul de aer aplicat spoilerului spate si, nu in ultimul rand, cu tips-urile de forma oarecum paralelogramica ale noului sistem de evacuare.

Mercedes CLS by Prior Design

Pentru a crea o impresie cat mai puternica, prima generatie a legendarului coupe in patru usi din Stuttgart a mai fost inzestrat de tunerul german si cu un set de praguri laterale cu aspect dinamic, respectiv extensii proeminente pentru aripile fata si spate, rezultatul final fiind apoi imbracat intr-o nuanta unica de maroniu si accesorizat cu jante cu jante forjate cu design in cinci spite.

Mercedes CLS by Prior DesignMercedes CLS by Prior Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Mercedes CLS by Prior Design
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 10 Februarie 2014