Un SQ5 ca acesta nu poate trece neobservat. A fost vopsit in galben mat si tunat de Lumma Design

Un SQ5 ca acesta nu poate trece neobservat. A fost vopsit in galben mat si tunat de Lumma Design
  • A fost tunat de Lumma Design
  • Motorul este in continuare stock
  • A primit pachetul CLR 5S
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou proiect al nemtilor de la Lumma Design este acest Audi SQ5 vopsit in galben mat. SUV-ul a primit mai multe imbunatatiri estetice care fac parte din pachetul CLR 5S, insa motorul V6 TFSI a ramas cel mai probabil stock.

Constructorul german de automobile a lansat noul SQ5 anul trecut la Detroit cu un singur gand in minte: sa impresioneze cu performantele si nu neaparat cu un design exterior din cale afara de agresiv.

Din fericire insa, acest aspect poate fi corectat foarte usor de tuneri. Nu-ti trebuie exemplu mai bun decat acest Audi SQ5 de ultima generatie tunat de nemtii de la Lumma Design. In cazul acestuia este exact invers: performantele au ramas aceleasi in timp ce departamentul estetic a fost imbunatatit.

Audi SQ5 by Lumma Design

Sub capota avem acelasi propulsor V6 TFSI de 3.0 litri, care livreaza ambelor punti 354 de cai putere si 500 Nm cuplu ca si pana acum. In aceste conditii, atinge 100 de km/h in 5.4 secunde iar acul vitezometrului continua sa urce pana la 250 de km/h.

La exterior insa, SUV-ul german a primit de la Lumma pachetul CLR 5S, care include o extensie atat pentru bara fata cat si pentru cea spate, difuzor de aer redesenat, aripi evazate, jante supradimensionate si sistem de evacuare cu patru iesiri patrate.

Audi SQ5 by Lumma Design

Pentru elementele de caroserie majoritatea tunerilor apeleaza la fibra de carbon, fiind foarte usoara si foarte rezistenta, insa nemtii de la Lumma au confectionat toate acestea dintr-un plastic special injectat in matrite.

Audi SQ5 by Lumma Design

Revenind la propulsorul V6 TFSI de sub capota noului SQ5, exista imbunatatiri pe piata si pentru el. Spre exemplu nemtii de la ABT pot sa-l duca in 425 de cai putere si 550 Nm cuplu, ceea ce nu-i deloc rau.

Distribuie pe Facebook
mai multe