Un superb Seria 7 cu motor de 5.7, la vanzare pe internet. Masina bavareza, modificata cap-coada de Alpina

  • Unul dintre cele numai 202 exemplare Alpina B12 5.7 fabricate in total a fost scos recent la vanzare
  • Impresionantul automobil bavarez de lux gazduieste in compartimentul motor o unitate V12
  • Nota de plata a acestui superb si totodata extrem de special BMW Seria 7 se ridica la 35.000 euro
Distribuie pe Facebook

Prelungirea subtila aplicata spoilerului fata, jantele din aliaj cu design multispita si evacuarea cvadrupla ce domina partea posterioara pun imediat privitorul in tema cu privire la acest BMW Seria 7.

Potrivit anuntului de vanzare, impresionantul automobil bavarez de lux a parasit linia de asamblare la mijlocul anului 1998, fiind unul dintre cele numai 202 exemplare Alpina B12 5.7 fabricate in total.

Alpina B12 5.7 de vanzare

Alpina B12 5.7 de vanzare

Asa cum o sugereaza si denumirea lui, acest superb si totodata extrem de special BMW Seria 7 gazduieste in compartimentul motor o unitate aspirata cu 12 cilindri in linie si capacitatea de 5.7 litri.

387 este numarul cailor putere prezenti la datorie, cai putere pe care impresionantul model bavarez de lux ii pune la treaba prin intermediul unei transmisii automate cu butoane pe volan pentru schimbarea vitezelor.

Din punct de vedere estetic, acest superb BMW Seria 7 transformat intr-unul dintre cele numai 202 exemplare Alpina B12 5.7 se remarca in special prin jantele din aliaj cu design multispita.

Impresionantul automobil bavarez de lux se mai poate lauda insa la nivel de pachet exterior si cu o prelungire subtila aplicata spoilerului fata, in timp ce o evacuare cvadrupla ce domina partea posterioara.

Alpina B12 5.7 de vanzare

Alpina B12 5.7 de vanzare

Alpina B12 5.7 de vanzare

La interior, acest superb si totodata extrem de special BMW Seria 7 transformat intr-unul dintre cele numai 202 exemplare Alpina B12 5.7 se lauda cu tapiterie din piele, accente de lemn si cusaturi contrastante.

Tot in cazul impresionantului automobil bavarez de lux se mai poate discuta si despre scaune cu reglare electrica, climatizare automata si chiar un televizor pentru ocupantii locurilor spate.

Finalul anuntului de vanzare scoate la iveala un pret pe masura celor anterior mentionate, acest superb si totodata extrem de special BMW Seria 7 transformat intr-unul dintre cele numai 202 exemplare Alpina B12 5.7...

... venind impreuna cu o nota de plata care se ridica la suma de 35.000 euro - suma care, cel putin in Germania, iti aduce un 318i nou nout, echipat cu transmisia automata disponibila in mod optional.

Alpina B12 5.7 de vanzare

Alpina B12 5.7 de vanzare

Alpina B12 5.7 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Alpina B12 5.7 de vanzare
mai multe