Un tuning simplu, dar de efect: Mercedes-ul E63 cu jante HRE P108

Un tuning simplu, dar de efect: Mercedes-ul E63 cu jante HRE P108
  • O simpla pereche de jante reuseste sa schimbe complet aspectul unei masini
  • Mercedes-ul E63 cu incaltari de la HRE ne dovedeste inca o data aceasta teorie
  • Jantele intalnite in cazul de fata ofera un design in cinci spite duble
Distribuie pe Facebook

Actualul Mercedes E-Class se apropie cu pasi repezi de cea de-a saptea sa aniversare, detaliu care incepe sa se observe din plin la nivelul departamentului estetic.

Exista insa si o veste buna in toata aceasta situatie: automobilul german de la clasa medie se pregateste sa primeasca o generatie nou-nouta, al carei design va fi larg influentat de cel al C, respectiv S-Class-ului.

Inainte totusi de a face cunostinta cu viitorul W213, avem actualul Mercedes E63 AMG cu al sau V8 bi-turbo de 5.5 litri si pana la 585 de cai putere atunci cand este servit in versiunea de top S 4Matic.

Adaugam in meniu si cei 800 Nm din dreptul cuplului maxim, respectiv sistemul de tractiune integrala oferit in standard, iar performantele super-sedanului din Stuttgart sunt la fel de relevente ca la momentul lansarii sale.

Mercedes E63 AMG cu jante HRE P108

Mercedes E63 AMG cu jante HRE P108

De numai 3.6 secunde are nevoie Mercedes-ul E63 S 4Matic pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora, automobilul german de la clasa medie fiind astfel mai rapid inclusiv decat supercarul AMG GT S.

Si totul fara a sacrifica catusi de putin confortul pasagerilor, ampatamentul de 2.874 de milimetri dovedindu-se arhisuficient atat pentru cinci pasageri adulti, cat si pentru bagajul lor de 540 de litri.

Lasam insa in urma fisa tehnica si revenim la partea estetica, acolo unde super-sedanul din Stuttgart ne intampina alaturi de numeroase elemente sinonime cu sportivitatea absoluta, precum spoilerele fata / spate agresiv stilizate sau pragurile laterale proeminente.

Cei mai atentie la detalii nu vor rata, de asemenea, nici grila radiatorului oferita in compania unei singure lamele orizontale, extensiile generoase aplicate aripilor sau eleronul din dotarea capotei portbagajului.

Insuficient pentru a-ti satisface setea de estetica moderna? Atunci aplica si o pereche de jante HRE P108 cu design in cinci spite duble, iar anii trecuti peste Mercedes-ul E-Class W212 nu ar trebui sa se mai simta la fel de puternic.

Mercedes E63 AMG cu jante HRE P108

Mercedes E63 AMG cu jante HRE P108

Mercedes E63 AMG cu jante HRE P108

Mercedes E63 AMG cu jante HRE P108

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes E63 AMG cu jante HRE P108
mai multe