Un VW Golf de 400 CP pare o idee mai mult decat buna

Un VW Golf de 400 CP pare o idee mai mult decat buna
  • ABT Sportsline modifica noul Volkswagen Golf R
  • Hot-hatch-ul german ofera acum un total de 400 CP
  • Programul de tuning vizeaza si aspectul estetic
Distribuie pe Facebook

Cum versiunea de serie a conceptului Golf R 400 continua sa intarzie, germanii de la ABT Sportsline au decis sa schimbe chiar ei istoria hatchback-ului Volkswagen cu o varianta de 400 CP. Si bine au facut!

Avand la baza ultima generatie a modelului Volkswagen Golf R, cel mai nou proiect de tuning al companiei ABT Sportsline aduce numeroase imbunatatiri in compartimentul motor, propulsorul turbo de doi litri devenind sinonim cu 400 de cai putere si 480 de Newton-Metri in urma tratamentului suferit.

Din pacate, oficialii germani nu s-au grabit sa enumere si performantele sosite odata cu optimizarea unitatii de control si a sistemului de evacuare sport, dar stim ca versiunea standard a hot-hatch-ului din Wolfsburg are nevoie de fix 4.9 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Mai departe, concluzia o tragi si tu...

Asadar, lasam in urma cifrele si numerele inscrise in cadrul fisei cu specificatii tehnice si aruncam o privire asupra departamentului estetic, acolo unde grila restilizata a radiatorului ne atrage instant privirile. Cei mai atenti la detalii nu vor rata insa nici prelungirile subtile atasate pragurilor laterale.

Deloc surprinzator, posesorii noului Volkswagen Golf R mai pot opta si pentru o pereche de ornamente destinate atat farurilor, cat si portbagajului sau oglinzilor, ofera companiei germane de tuning incheindu-se, intr-un final, cu jantele din aliaj disponibile in diverse finisari si cu dimensiuni de pana la 20 de inch.

Cel putin atunci cand vine vorba despre aspectul exterior, aceiasi specialisti ABT Sportsline (mai) venind si cu patru tips-uri a cate 102 milimetri fiecare, cu suspensii ajustabile capabile sa coboare garda la sol cu pana la 45 de milimetri si, nu in ultimul rand, cu... noi covorase pentru interior.

VW Golf R by ABT Sportsline

VW Golf R by ABT Sportsline

VW Golf R by ABT Sportsline

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze VW Golf R by ABT Sportsline
mai multe