Unde esti vara? IATA cel mai performant BMW M6 Cabrio al planetei

Unde esti vara? IATA cel mai performant BMW M6 Cabrio al planetei
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat BMW-ului M6 Cabrio vine de la G-Power
  • Decapotabila bavareza gazduieste acum in compartimentul motor un total de 740 CP
  • Viteza maxima depaseste 300 de kilometri pe ora conform comunicatului oficial
Distribuie pe Facebook

Multumita tratamentului suferit, decapotabila bavareza gazduieste acum in compartimentul motor nici mai mult, nici mai putin de 740 de cai putere. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 200 se realizeaza in doar 10.7 secunde, pe cand viteza maxima depaseste, mai nou, 300 de kilometri pe ora.

Atunci cand nu sunt preocupati cu descoperirea si imbunatatirea Mercedes-urilor AMG, germanii de la G-Power revin la marea lor pasiune: modificarea BMW-urilor iesite din mainile diviziei M GmbH.

Asa se face ca cel mai nou proiect de tuning al celebrei companii de tuning din Autenzell are la baza, in ciuda vremii uracioase de afara, un exemplar al gamei si generatiei M6 Convertible F13.

Exemplare care, multumita tratamentului suferit - ce include optimizare a unitatii de control si instalare a unui sistem de evacuare din titan, gazduieste acum in compartimentul motor nici mai mult, nici mai putin de 740 de cai putere.

BMW M6 Cabrio de la G-PowerBMW M6 Cabrio de la G-Power

Cuplul motorului V8 bi-turbo de 4.4 litri a crescut si el pana la aproape 1.000 de Newton-Metri, acceleratia de la 0 la 200 km/h realizandu-se drept urmare in circa 10.7 secunde.

Iar vestile bune nu se sfarsesc aici, acelasi BMW M6 Convertible ajuns pe mainile germanilor de la G-Power fiind capabil inclusiv de o incursiune pana la si dupa pragul celor 300 de kilometri pe ora.

Acum, in ceea ce priveste partea estetica, modificarile decapotabilei iesite din mainile diviziei M GmbH pot fi numarate pe mainile unei singure maini, limitandu-se in cazul de fata la o... simpla pereche de jante HURRICANE RR pe 21 inch.

Si subliniem cazul de fata, specialistii celebrei companii de tuning din Autenzell punand la dispozitia celor mai generosi clienti ai lor - generosi din punct de vedere financiar, evident, inclusiv un interior imbracat aproape complet in piele KJERBA si alcantara.

BMW M6 Cabrio de la G-Power

BMW M6 Cabrio de la G-Power

BMW M6 Cabrio de la G-Power

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW M6 Cabrio de la G-Power
mai multe