Unu, doi, trei, patru, cinci... zece cilindri s-au aliniat in formatie sub capota acestei japoneze. VIDEO

Unu, doi, trei, patru, cinci... zece cilindri s-au aliniat in formatie sub capota acestei japoneze. VIDEO
  • Din Australia vine prima Toyota GT86 cu motor V10
  • Este vorba de unitatea de 5.0 litri de pe BMW M5 / M6
  • Cutia manuala provine de la un M3 din generatia E92
Distribuie pe Facebook

Zece cilindri in V, capacitate de 4.999 centimetri cubi, cod intern S85. Il stii de pe mai vechiile BMW-uri M5 si M6 E6x, insa acum il gasesti sub capota unei... Toyota.

Sa te intrebi de unde si pana unde aceasta legatura este ceva firesc, cat despre raspunsul pe care il cauta toata lumea... ei bine, competitiile de Time Attack se fac principalul vinovat pentru situatia din cazul de fata. Si un australian pe nume Brad, care se declara un mic iubitor de BMW-uri.

De altfel, omul nostru detine un BMW M3 din generatia E92 astfel ca, intamplator sau nu, cutia manuala care insoteste respectiva Toyota GT86 provine tot de la un BMW M3 din generatia E92. Revenind la motorizarea V10 de cinci litri, aceasta produce acum 520 CP (masurati la roti).

Asa cum te-ai astepta de la un automobil de curse, exemplarul din acest video a primit si alte modificari, precum un pachet aerodinamic complet sau noi jante. In acelasi timp, interiorul a disparut in cea mai mare parte a lui, exceptie facand partea superioara a plansei de bord.

Distribuie pe Facebook
mai multe